Scream 6 heeft de meest gewelddadige Ghostface ooit, zegt Jenna Ortega

Scream 6 ster Jenna Ortega onthult dat de nieuwste aflevering in de horror franchise de meest gewelddadige versie van Ghostface tot nu toe zal bevatten.

Jenna Ortega onthult dat de aankomende Scream 6 de meest agressieve en gewelddadige versie van Ghostface tot nu toe zal bevatten. Eerder dit jaar, meer dan 25 jaar na de release van de originele Scream, werd het publiek herenigd met de gruwelijke Ghostface moordenaar, die terugkeerde om de bewoners van Woodsboro opnieuw te kwellen. 

Als vijfde deel in de franchise, genoot Scream een enorm succes in de bioscopen, ondanks de aanhoudende gevolgen van de COVID-19 pandemie. De langverwachte Scream 6 werd kort daarna bevestigd.

Na de terugkeer van de drie oude sterren van Scream 1996, Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette, verwelkomde het vervolg ook wat vers bloed in de geliefde horror franchise, waaronder Melissa Barrera, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, en Ortega. 

Als Ghostface’s laatste prooi overleefden de vier personages de film en zijn nu klaar om hun rol in Scream 6 te hernemen. Ortega en Barrera’s personages speelden de hoofdrol in Scream, als zussen Tara en Sam Carpenter, waarbij de laatste een familiaire link heeft met een ander origineel personage uit de franchise, Billy Loomis.

Tijdens een recent rode loper interview met Entertainment Tonight, werd Ortega gevraagd of er enige tipjes van de sluier waren die ze kon oplichten voor Scream 6. 

De film is, uiteraard, tot nu toe voornamelijk onder de pet gehouden. De ster bleef begrijpelijkerwijs terughoudend, maar bood een spannende tease over het niveau van gore en geweld dat het publiek kan verwachten in dit aankomende deel. 

Ortega plaagde dat de film de “meest agressieve en gewelddadige versie” van de iconische moordenaar van de franchise zal laten zien, voordat ze haar opwinding deelde over het begin van de opnames van deze meer intense scènes. Bekijk Ortega’s volledige quote hieronder.

Ghostface wordt een stuk intimiderender. Ik heb net een deel van het script gelezen, en het wordt steeds bloederiger. Ik denk dat dit waarschijnlijk de meest agressieve en gewelddadige versie van Ghostface is die we ooit hebben gezien, en ik denk dat het echt leuk zal zijn om te filmen.

De productie van Scream 6 gaat deze maand officieel van start, met recent nieuws dat de spannende terugkeer bevestigt van fan-favoriete Scream 4 personage, Kirby Reed, gespeeld door Hayden Panettiere. 

Cox zal ook haar rol als Gale Weathers hernemen, hoewel haar voortbestaan binnen de grenzen van Scream 6 geenszins gegarandeerd is nadat in Scream Arquette’s personage Dewey Riley op een gruwelijke manier aan haar einde kwam in een dapper moment van zelfopoffering. 

Velen hopen ook op de terugkeer van Campbell als de originele final girl van de serie, Sidney Prescott. Haar betrokkenheid bij Scream 6 is op dit moment echter nog niet bevestigd.

Aangezien de vorige Scream-films hun reputatie hebben opgebouwd als met gore gevulde meta-commentaren, is het interessant om te horen dat Scream 6 wel eens op het punt zou kunnen staan om een tandje bij te zetten. 

In de openingsscène van de meest recente film kwam Ortega’s personage oog in oog te staan met de Ghostface-moordenaar en overleefde; maar nu de Scream-franchise de inzet hoger dan ooit wil maken, valt nog te bekijken wat Tara te wachten staat en of ze nog een vervolg zal meemaken. 

Voor nu is het misschien tijd om de regels van het overleven te herzien, want Scream 6 zal officieel in de bioscoop te zien zijn op 31 maart 2023.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)