Netflix Een nieuwe serie, een nieuwe teaser en de release datum

Netflix debuteert een gloednieuwe serie trailer voor de aankomende live-action serie gebaseerd op de populaire comic franchise van Neil Gaiman.

Netflix heeft een trailer, teaser, clip uitgegeven voor een nieuwe serie die je verder in het artikel kunt bekijken. Superhelden blijven tot de verbeelding spreken en door de Marvel en de DC franchises hebben ze ons scherm veroverd. Nu heeft netflix aangekondigd dat in plaats van een verfilming een hele Live Action serie die onze schermen zal veroveren.

Netflix heeft een gloednieuwe The Sandman trailer vrijgegeven, die een eerste blik onthult op de langverwachte serie met Johanna Constantine en Corinthian. Terwijl superhelden en comicbook-eigenschappen de grote en kleine schermen hebben veroverd via de Marvel- en DC-franchises, is er één eigendom dat lang heeft gewacht om de sprong van de pagina te maken, Neil Gaiman’s The Sandman.

Jarenlang werd er gewerkt aan een Sandman speelfilm door David S. Goyer, maar het project bleef steken in het ongewisse. Nu, in plaats van een verfilming, brengt Netflix The Sandman tot leven als een nieuwe live-action originele serie, met Gaiman als co-executive producer.

The Sandman draait om de reizen van de Endless, een familie die krachtige, belangrijke concepten van het universum vertegenwoordigt. Vanuit aspecten als Dood, Verlangen, Bestemming en Wanhoop, onderzoekt The Sandman hoe Morpheus, a.k.a. Dream, meer dan 100 jaar gevangen werd gehouden voordat hij weer opdook in de moderne tijd.

Na zijn vrijlating begint Dream, gespeeld door Tom Sturridge, aan een missie om het rijk van The Dreaming te herstellen terwijl hij herenigd wordt met zijn machtige familie. The Sandman, dat uit 12 afleveringen bestaat, komt dit jaar op Netflix en introduceert Gaiman’s veelgeprezen graphic novels aan een mainstream publiek.

Terwijl Netflix Geeked Week momenteel plaatsvindt, heeft de streamer nieuwe trailers en first-looks onthuld voor verschillende nieuwe series, waaronder Gaiman’s Sandman.

Hoewel het wachten lang is geweest, heeft Netflix eindelijk een nieuwe Sandman trailer vrijgegeven, die een diepere blik geeft op Gaiman’s wereld in live-action.

The Sandman trailer volgt Morpheus nadat hij uit zijn gevangenis is gebroken, terwijl ook een eerste glimp wordt gegeven van de adaptatie’s Johanna Constantine en Corinthian. Bekijk de trailer hieronder:

Netflix The Sandman

De nieuwe trailer geeft de beste beelden tot nu toe van Sturridge’s Dream krachten, die in deze beelden volop te zien zijn. Maar meer van Gaiman’s geliefde creaties krijgen eindelijk ook wat screentime.

Doctor Who alum Jenna Coleman zal dubbele diensten draaien in de serie door twee leden van Sandman’s Constantine familie te portretteren. De ene heet Johanna en komt uit de 18e eeuw, terwijl haar achter-achter-achter-achterkleindochter uit de tegenwoordige tijd komt.

Een andere belangrijke speler die wordt geïntroduceerd in de nieuwe Sandman trailer is Logan’s Boyd Holbrook als The Corinthian, een nachtmerrie die erin geslaagd is om te ontsnappen aan The Dreaming.

Andere iconische Sandman-personages in de Netflix-serie zijn Vivienne Acheampong als Lucienne, Kirby Howell-Baptiste als Death, Mason Alexander Park als Desire, en David Thewlis als Doctor Destiny.

Terwijl het wachten op Netflix’s live-action Sandman debuut lang is geweest, maakt deze nieuwe trailer duidelijk dat de anticipatie zal worden beloond.

Van de verbluffende visuals in de clip, tot de reikwijdte van de krachten van Dream, de nieuwe Sandman trailer geeft slechts een voorproefje van Gaiman’s epische universum, het aantrekken van nieuwkomers, terwijl het ook een wereld tot leven brengt die bekend is bij fans van het werk van de maker.

Gezien hoe rijk The Sandman franchise is, zou Netflix wel eens kunnen kijken naar een van zijn volgende grote hits, met het potentieel om meerdere seizoenen door te gaan.

Met minder dan drie maanden voordat The Sandman op 5 augustus dropt, zal de serie binnenkort zijn plaats markeren in het uitgestrekte comic book tv-landschap.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

19 thoughts on “Netflix Een nieuwe serie, een nieuwe teaser en de release datum

Netflix debuteert een gloednieuwe serie trailer voor de aankomende live-action serie gebaseerd op de populaire comic franchise van Neil Gaiman.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)