The Umbrella Academy seizoen 3 video onthult nieuwe sleutel locatie

Een nieuwe The Umbrella Academy seizoen 3 video onthult een belangrijke nieuwe locatie in de vorm van het Hotel Obsidian, geïnspireerd op de comics Hotel Oblivion.

Netflix nodigt het publiek uit om te verblijven in het Hotel Obsidian met een nieuwe The Umbrella Academy seizoen 3 video. De superheldenserie is gebaseerd op de gelijknamige grafische romans gemaakt door My Chemical Romance-frontman Gerard Way en kunstenaar Gabriel Bá. The Umbrella Academy bestaat uit een ensemble cast met onder andere Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Justin H. Min, Ritu Arya, Adam Godley en Colm Feore.

The Umbrella Academy Seizoen 3

The Umbrella Academy draait om een groep superkrachtige kinderen die op dezelfde dag zijn geboren en geadopteerd door de excentrieke miljardair Reginald Hargreeves, die hen opleidt tot de titulaire superheldengroep maar op zijn beurt een disfunctionele familie creëert.

Na zijn dood 20 jaar later, komt de groep weer bij elkaar en bevinden ze zich in het centrum van het stoppen van de apocalyps, wat resulteert in meerdere tijdsprongen en tijdparadoxen.

In seizoen 3 van The Umbrella Academy keert de groep eindelijk terug naar hun tijdlijn, maar met de grote verandering van de Sparrow Academy in plaats van hun thuis en een nieuwe apocalyptische dreiging in de vorm van de Kugelblitz die alles op zijn pad opeet.

Met nog slechts twee weken te gaan tot de terugkeer van de serie, heeft Netflix een nieuwe The Umbrella Academy seizoen 3 video vrijgegeven. De video onthult de nieuwe sleutellocatie van het seizoen, het Hotel Obsidian, schijnbaar een subtiele draai aan het onheilspellende Hotel Oblivion uit de strips. Bekijk de video hieronder:

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)