Manifest seizoen 4 video onthult eerste blik op Netflix nieuwe seizoen

Als onderdeel van Netflix's Geeked Week, toont de streamer de eerste blik op Manifest's geanticipeerde seizoen 4 revival, teasing meer mysteries te komen.

Als onderdeel van de lopende Geeked Week vieringen, heeft Netflix officieel de eerste clip onthuld van de Manifest seizoen 4 revival. Voor het eerst uitgezonden in 2018 op NBC, vertelt Manifest het verhaal van een groep vliegtuigpassagiers die plotseling weer opduiken na vijf jaar vermist te zijn geweest.

De serie bevat een langzaam brandend mysterie als de passagiers proberen uit te zoeken hoe en waarom ze zijn verdwenen, terwijl ze ook worstelen om de stemmen en visioenen te begrijpen die ze ervaren, die toekomstige gebeurtenissen lijken te voorspellen. Ondanks een gepassioneerde schare fans, annuleerde NBC Manifest na seizoen 3.

Manifest Seizoen 4

Manifest seizoen 3 eindigde met een grote cliffhanger en bedenker Jeff Rake had de serie oorspronkelijk aan NBC gekoppeld voor zes seizoenen, dus er waren duidelijk meer verhalen te vertellen.

Hoewel de eerste onderhandelingen om een nieuwe thuis te vinden voor de serie uit elkaar vielen, besloot Netflix uiteindelijk om de Manifest serie te redden en het te verlengen voor een laatste seizoen 4 bestaande uit 20 afleveringen.

Hoewel er niet veel bekend is over het verhaal van het aankomende Manifest seizoen 4, is bevestigd dat een aantal centrale castleden zullen terugkeren, waaronder Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Luna Blaise, Parveen Kaur, Holly Taylor, Daryl Edwards, en Matt Long, onder anderen.

Hoewel er niet veel bekend is over het verhaal van het aankomende Manifest seizoen 4, is bevestigd dat een aantal centrale castleden zullen terugkeren, waaronder Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Luna Blaise, Parveen Kaur, Holly Taylor, Daryl Edwards, en Matt Long, onder anderen.

Nu heeft Netflix de eerste officiële blik op de Manifest revival gegeven, en een deel van wat er gaat komen in seizoen 4.

In de twee minuten durende clip, die wordt ingeleid door Dallas, snuffelt Michaela Stone rond op een scheepswerf voordat ze een gewonde man ontdekt die vastzit in een scheepscontainer.

“Stone 828” staat onheilspellend in de huid van de onderarm van de man gekerfd. Bekijk de nieuwe clip hieronder:

Manifest staat bekend om zijn langzaam brandende mysterie, en Netflix’s nieuw leven ingeblazen seizoen 4 lijkt zeker vast te houden aan die trend.

Het is nog onduidelijk wat de boodschap op de arm van de man betekent, maar 828 is het vluchtnummer van het oorspronkelijke vermiste vliegtuig, hint naar een groter complot aan de hand.

Gelukkig zal het trouwe publiek waarschijnlijk niet veel langer hoeven te wachten op een concrete Manifest seizoen 4 releasedatum, met Netflix die dit naar verwachting eerder vroeger dan later zal aankondigen.

Netflix is geen vreemde om geliefde series nieuw leven in te blazen, maar niet al die series blijken even succesvol te zijn als hun vorige incarnaties. Arrested Development, bijvoorbeeld, werd nieuw leven ingeblazen door Netflix voor seizoen 4 en 5, die beide een merkbare dip in kwaliteit zagen.

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen of Manifest een soortgelijk lot zal delen, laat de nieuwe clip doorschemeren dat het nog steeds heel erg dezelfde serie is waar kijkers verliefd op werden toen het voor het eerst werd uitgezonden in 2018.

De nieuwe Manifest seizoen 4 clip teaset ook dat het centrale mysterie met betrekking tot Vlucht 828 dat de show tot nu toe heeft gedreven, eindelijk zal worden opgelost voordat de laatste aflevering voorbij is.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)