The Midnight Club Trailer Eerste blik op de Netflix serie van Hill House bedenker

De trailer van The Midnight Club biedt de eerste blik op de nieuwe Netflix serie van The Haunting of Hill House bedenker Mike Flanagan.

Mike Flanagan keert terug naar Netflix met een nieuwe horrorserie in de vorm van The Midnight Club. Gebaseerd op de gelijknamige young adult-romans van Christopher Pike, draait de serie om een groep terminaal zieke jongvolwassenen die in Rotterdam House wonen en elke avond om middernacht bij elkaar komen om elkaar enge verhalen te vertellen.

The Midnight Club

De groep sluit een pact dat wie als eerste sterft, de anderen de hand zal reiken vanuit het graf, maar wanneer er een sterft en er een reeks angstaanjagende gebeurtenissen plaatsvinden rond het ziekenhuis, moeten ze bepalen of het hun vriend is of iets meer sinister.

The Midnight Club cast wordt aangevoerd door Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter, Sauriyan Sapkota, en Heather Langenkamp als de dokter die de hospice leidt, met Midnight Mass sterren Zach Gilford en Samantha Sloyan die ook verschijnen in niet nader genoemde terugkerende rollen.

The Haunting of Hill House-bedenker Mike Flanagan dient als bedenker en showrunner van de Netflix-serie, met de eerste twee afleveringen onder leiding van Flanagan, terwijl de rest van het team bestaat uit Axelle Carolyn, Emmanuel Osei-Kuffour, Michael Fimognari, Morgan Beggs, en Viet Nguyen.

De productie van The Midnight Club liep van maart tot september vorig jaar, en het publiek krijgt nu een voorproefje van wat komen gaat.

Als onderdeel van de Geeked Week van het streaming platform, heeft Netflix de eerste The Midnight Club trailer vrijgegeven. De video introduceert de jonge cast die de titulaire groep speelt en onthult de setting van Haunting of Hill House-bedenker Mike Flanagan’s nieuwe Netflix-show. Bekijk de spannende teaser hieronder:

De eerste trailer van The Midnight Club biedt misschien niet veel op het gebied van het verhaal voor de serie, maar het dient als een mooie introductie van de jonge cast in het centrum van Flanagan’s nieuwe horrorserie.

Met de synopsis van de serie waarin wordt opgemerkt dat de dood van een personage fungeert als katalysator voor de achtervolgingen, biedt de trailer aanwijzingen over wie de eerste kan zijn om hun maker te ontmoeten, met schimmige figuren die achter een paar belangrijke personages staan of hun hand uitsteken naar anderen.

The Midnight Club trailer geeft ook een mooie kijk op de setting van de serie, een onheilspellend herenhuis met plattegronden die klaar zijn om zowel geesten te verbergen als af en toe een schrikeffect te veroorzaken.

The Midnight Club markeert Mike Flanagan’s vijfde samenwerking met Netflix na zijn horrorfilms Hush en Before I Wake, evenals de series The Haunting of Hill House, Bly Manor, en Midnight Mass.

De laatste drie titels hebben allemaal bijval gekregen van zowel critici als publiek, waardoor de anticipatie hoog blijft voor eventuele toekomstige samenwerkingen tussen Flanagan en het streaming platform, inclusief het in productie zijnde The Fall of the House of Usher.

Het publiek zal hun ogen moeten openhouden voor meer beelden van The Midnight Club in de aanloop naar de première op 7 oktober.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

12 thoughts on “The Midnight Club Trailer Eerste blik op de Netflix serie van Hill House bedenker

De trailer van The Midnight Club biedt de eerste blik op de nieuwe Netflix serie van The Haunting of Hill House bedenker Mike Flanagan.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)