Guillermo Del Toro’s Netflix serie trailer onthult eerste blik op horror

Netflix geeft officieel de trailer vrij voor Cabinet of Curiosities, Guillermo del Toro's horror anthologie serie.

Een nieuwe trailer voor Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities onthult de eerste blik op de aankomende horrorserie van Netflix. Het best bekend als de schrijver en regisseur van hits als Pan’s Labyrinth, Hellboy, The Shape of Water, en meest recent Nightmare Alley, del Toro is een van de meest gevierde filmmakers werkzaam in Hollywood vandaag.

Guillermo Del Toro’s Netflix serie

Hoewel hij over het algemeen zelf geen horrorfilms regisseert, staat del Toro bekend om de horrorelementen in veel van zijn films, die vaak schokkend geweld en angstaanjagende wezens bevatten.

Hoewel hij over het algemeen zelf geen horrorfilms regisseert, staat del Toro bekend om de horrorelementen in veel van zijn films, die vaak schokkend geweld en angstaanjagende wezens bevatten.

Del Toro’s nieuwste project, Cabinet of Curiosities, zet de liefde van de filmmaker voor horror voort en fungeert als een anthologieserie, waarbij elke aflevering nieuwe verhalen met nieuwe personages bevat.

Cabinet of Curiosities, gemaakt in samenwerking met Netflix, heeft een uitstekende cast, waaronder Andrew Lincoln, Hannah Galway, Tim Blake Nelson, Essie Davis, Luke Roberts, F. Murray Abraham, Crispin Glover, Ben Barnes, Sofia Boutella, en Harry Potter’s Rupert Grint.

Terwijl sommige verhalen in de show origineel zijn van del Toro zelf, zijn andere aangepast van iconische werken, waaronder die van H.P. Lovecraft, Michael Shea, en Emily Carroll.

Als onderdeel van de doorlopende Geeked Week viering van Netflix, heeft de streamer de eerste trailer onthuld voor del Toro’s aankomende Cabinet of Curiosities.

De trailer toont het grote aantal filmtalenten achter de camera en belooft een reeks griezelige en verontrustende afleveringen. Bekijk de eerste trailer van Cabinet of Curiosities hieronder:

Hoewel de trailer niet echt het verhaal en de personages van de serie onthult, wordt wel de griezelige sfeer van de serie neergezet.

De trailer begint zelfs met het tonen van een ontbindend lichaam in de aarde. Naast del Toro als de maker, maakt de trailer duidelijk dat er een aantal unieke regisseurs zijn die afleveringen van Cabinet of Curiosities zullen leiden, waaronder degenen die verantwoordelijk zijn voor films als Mandy, The Empty Man, The Babadook, The Vigil, Twilight, en Miss Bala, als enkele van de projecten die de regisseurs hebben gemaakt.

Helaas, terwijl de trailer bevestigt dat de show debuteert op Netflix op een bepaald punt dit jaar, bevestigt het geen exacte release datum.

Met de indrukwekkende cv’s van het filmmakende talent dat zowel voor als achter de camera betrokken is, is Cabinet of Curiosities aan het uitgroeien tot een geweldige serie voor degenen die geïnteresseerd zijn in horror.

Hoewel del Toro helaas geen van de afleveringen van de serie regisseert, suggereert de nieuwe trailer dat de serie wel degelijk zijn invloed zal dragen, met een aantal van de thema’s, locaties en decorontwerpen die duidelijk een knipoog zijn naar del Toro’s unieke gevoeligheden.

Nu de trailer is vrijgegeven, wordt het publiek hopelijk getrakteerd op een officiële releasedatum voor Cabinet of Curiosities in de nabije toekomst.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

17 thoughts on “Guillermo Del Toro’s Netflix serie trailer onthult eerste blik op horror

Netflix geeft officieel de trailer vrij voor Cabinet of Curiosities, Guillermo del Toro's horror anthologie serie.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)