Top Gun Maverick Waarom zijn de fans zo dol op Hangman, ja er is een goede reden!

Met de recordbrekende release van Top Gun: Maverick, zijn veel fans verliefd geworden op het personage van Hangman, gespeeld door acteur Glen Powell.

Met de blockbuster release van Top Gun: Maverick, vinden veel kijkers dat het personage van Hangman wel eens het beste van het stel zou kunnen zijn en daar is een reden voor. Hangman wordt in het vervolg op de hitfilm Top Gun uit 1986 vertolkt door Glen Powell, een acteur die door het kassucces van deze nieuwe film zeker nog meer zal doorbreken.

Glen Powell, een inwoner van Austin, Texas die overal waar hij komt charme uitstraalt, belichaamt een personage dat veel fans van de franchise bekend voorkomt.

Top Gun Maverick

De originele Top Gun liet het publiek kennismaken met Tom Cruise’s personage Peter Maverick Mitchell, een hot shot betweter met een voorliefde voor adrenaline-achtige capriolen.

Hij was een charmante persoonlijkheid met een glimlach die onmiddellijk vele harten veroverde.

Het publiek volgde een reis waarin hij hoopte dat zijn roekeloze aard hem niet zou overmeesteren.

Maverick was strijdvaardig met zijn superieuren en collega’s, maakte vaak grappen en was luchthartig tegen de autoriteiten.

Ondanks deze gebreken was hij een ongelooflijke piloot; zijn vaardigheden in de lucht waren ongeëvenaard, waardoor hij zowel een aanwinst als een gevaar voor zijn vrienden en collega-piloten was.

Top Gun: Maverick introduceert Lt. Jake Hangman Seresin, die veel van dezelfde bad-boy eigenschappen vertoont die fans verliefd deden worden op Tom Cruise’s Maverick.

Alles aan Hangman straalt de persoonlijkheid uit die Tom Cruise aan Maverick gaf, zowel charismatisch als roekeloos.

Net als Maverick voor hem, zijn Hangman’s vliegkunsten ongeëvenaard behalve, misschien, voor een: Maverick zelf.

In wezen is Hangman Top Gun 2’s versie van Maverick uit de originele film.

De persoonlijke uitdaging voor zowel Hangman als Maverick is dat beide mannen weten hoe verwaand ze zijn, maar dat ze hun ego’s in de weg laten staan om hun carrière te bevorderen.

Gedurende Top Gun: Maverick, moet Maverick keer op keer uitleggen waarom hij in de positie van kapitein blijft, in plaats van gepromoveerd te worden op basis van verdienste en leeftijd.

Hangman lijkt op hetzelfde pad te zitten, want hij wordt niet gekozen om Top Gun: Maverick’s vitale missie, en moet op de grond blijven terwijl zijn collega’s proberen niet te sterven in de achtervolging op een doelwit.

Maverick en Hangman zijn getalenteerde wezens die vastzitten in het leven omdat hun onbezonnen persoonlijkheden hen ervan weerhouden hun doelen te bereiken.

Dit is echter precies de reden waarom de fans zo dol zijn op Hangman, want hij doet hen denken aan de Maverick uit de originele Top Gun.

Op het hoogtepunt van de film, als Maverick en Rooster er zeker van zijn dat ze hun schepper zullen ontmoeten in de handen van de vijand in de lucht, komt Hangman uit het niets tevoorschijn om de dag te redden door de vijand te doden.

Het is precies het soort moedige en rebelse, maar heldhaftige zet die Maverick zou hebben gedaan. Hangman verdient de eer om de ultieme held van Top Gun te zijn: Maverick, waarmee hij zijn rechtmatige plaats in de harten van veel fans verstevigt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Top Gun Maverick Waarom zijn de fans zo dol op Hangman, ja er is een goede reden!

Met de recordbrekende release van Top Gun: Maverick, zijn veel fans verliefd geworden op het personage van Hangman, gespeeld door acteur Glen Powell.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)