Lonely Heart een Jax Jones en Martin Solveig Release Luister Hier!

Het heeft ritme, het is dansbaar, het hoort thuis in een club, echt luisteren!

Jax Jones en Martin Solveig hebben de handen ineen geslagen met GRACEY om Lonely Heart uit te brengen. De track maakt deel uit van een doorlopende collectie samenwerkingen tussen Jones en Solveig, die zich nu Europa noemen. Tijdens de aankondiging van de nieuwe release via Instagram, reageerde Martin Solveig op de drie jaar van samenwerken met Jax Jones, vierde hun releases en had dit te zeggen over de voortdurende vriendschap en productiewerk:

3 jaar geleden begonnen we samen te praten met @jaxjones en dit gesprek is nooit geëindigd omdat we ervaringen in de studio deelden en leerden samen te werken, dingen verkennend die we in ons eentje niet zouden hebben gedaan.

Dit is onze 3de single samen na All day and night " en " Tequila ". Ik denk dat we ons wel een band kunnen noemen! Europa is vriendschap en dansmuziek viering, het verkleinen van de kloof tussen Londen en Parijs, en hopelijk tussen iedereen in de menigte."

Hun nieuwste track, Lonely Heart, opent met zangeres GRACEY die de boel op gang brengt, voordat een lichte pad en uiteindelijk een pompende kick aan de track worden toegevoegd, die de track voortstuwt totdat het refrein wordt bereikt en de aanstekelijke Can you feel it when my lonely heart breaks? vocal het overneemt, voordat de beat er weer inkomt.

Vanaf daar wordt de vocal over een pulserende house beat en synth stabs gestrooid, waardoor het onmogelijk is om de energie van de track te negeren.

Net als de vorige singles ‘All Day And Night’ en ‘Tequila’, combineren Jones en Solveig perfect een ongelofelijke top line met een vibe en energie die gemaakt is voor zowel radio play als festivals en clubs over de hele wereld.

Zoals we kunnen zien op Solveig’s Instagram post, hebben hij en Jones veel plezier in hun werk samen, dus fans kunnen in de toekomst nog veel meer verwachten van het Europa project.

Check de nieuwe single Lonely Heart nu hieronder op Spotify.

Jack Jones & Martin Soveig en Gracey - Lonely Heart

Tequila - Jax Jones & Martin Solveig Present Europa

All day and night

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!

Bron Afbeelding: Martin Solveig (via Facebook) 

 
Please follow and like us:
Pin Share

14 thoughts on “Lonely Heart een Jax Jones en Martin Solveig Release Luister Hier!

Het heeft ritme, het is dansbaar, het hoort thuis in een club, echt luisteren!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)