Deadpool 3 schrijvers bevestigen dat de sequel nog steeds vulgair zal zijn, zelfs onder Disney

Deadpool 3 schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick verzekeren fans die bezorgd zijn dat Disney het personage zal afzwakken dat "Deadpool Deadpool zal zijn".

Deadpool 3 schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick verzekeren fans die bezorgd zijn dat Disney het personage zal afzwakken dat “Deadpool Deadpool zal zijn”. Rhett Reese en Paul Wernick, de schrijvers van Deadpool 3, hebben bevestigd dat de aankomende driedelige film nog steeds zijn handelsmerk van vulgariteit zal gebruiken, alhoewel hij wordt gemaakt door Disney’s Marvel Studios.

Deadpool 3

De slimme huurling met de mond, perfect gespeeld door Ryan Reynolds, maakte zijn niet al te beste debuut in X-Men Origins uit 2009: Wolverine.

Als gevolg van zware kritiek op het karakter in de film, werden Reese en Wernick aan boord gehaald om te helpen bij het schrijven van een spin-off film die meer trouw was aan de stripverhaal oorsprong van het personage.

Uiteindelijk kregen ze groen licht van Fox Studios na de enthousiaste reacties van het publiek op uitgelekte testbeelden.

De eerste Deadpool film werd uitgebracht in 2016 tot een groot kritisch en commercieel succes, met een brutowinst van meer dan $ 782 miljoen aan de wereldwijde box office.

Na de release van de sequel van de film in 2018, voltooide Disney het proces van de overname van Fox Studios en daarmee de rechten op de Deadpool, X-Men, en Fantastic Four franchises.

Toen de fusie in maart 2019 werd afgerond, kondigde Disney CEO Bob Iger aan dat Deadpool en de andere Marvel-eigendommen van Fox zouden worden geïntegreerd in het Marvel Cinematic Universe onder de controle van Marvel Studios.

Later dat jaar zou Reynolds zelf bevestigen dat Deadpool 3 door zou gaan met Marvel Studios, en deze maart werd aangekondigd dat Shawn Levy (Free Guy, The Adam Project) de film als regisseur zou gaan leiden.

Veel fans vroegen zich af hoe de meer gezinsvriendelijke Marvel Studios zou omgaan met Deadpool’s onconventionele en vaak vulgaire gevoel voor humor, maar Reese en Wernick hebben onlangs geprobeerd om de mensen gerust te stellen.

In een gesprek met Den of Geek verklaarde het schrijversduo dat “Deadpool Deadpool zal zijn”. Reese suggereerde ook dat Marvel Studios “ongelooflijk ondersteunend zijn geweest voor wat we aan het doen zijn” toen hem gevraagd werd naar het schrijven binnen de grenzen van de Disney-studio.

Bekijk zijn volledige commentaar hieronder:

Dit komt zeker als welkom nieuws voor Deadpool fans bezorgd dat hij mogelijk zijn voorliefde voor schunnige grappen en reeksen van scheldwoorden verliest.

Met de eerste twee films die een R-rating kregen, kan geen enkele fan zich voorstellen dat het personage wordt afgezwakt om tegemoet te komen aan een minder volwassen en gezinsvriendelijk publiek.

Zeker als je bedenkt dat Fox dat al eens geprobeerd heeft door de PG-13 versie van Deadpool 2 uit te brengen onder de naam Once Upon a Deadpool.

Die kreeg gemengde kritieken en kon het oorspronkelijke succes van de ongesneden film niet evenaren.

Gelukkig lijken de Marvel Studios niet alleen Deadpool 3 te steunen met de vulgariteit die het personage kenmerkt, maar wordt het script van de film ook geschreven door dezelfde schrijvers die de eerste twee films tot leven brachten. 

Nu dat punt van zorg lijkt te zijn weggenomen, zullen fans ongetwijfeld graag zien wat de nieuwe speeltuin van het bredere MCU in petto heeft voor hun favoriete schunnige huurling. 

Maar wat de derde film ook voor hem in petto heeft, Marvel Studios lijkt Deadpool in ieder geval toe te staan zijn mond open te doen zoals alleen hij dat kan.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

10 thoughts on “Deadpool 3 schrijvers bevestigen dat de sequel nog steeds vulgair zal zijn, zelfs onder Disney

Deadpool 3 schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick verzekeren fans die bezorgd zijn dat Disney het personage zal afzwakken dat "Deadpool Deadpool zal zijn".

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)