De bevestiging dat Jordan Peele's Nope over een buitenaardse invasie gaat, laat vermoeden dat de film nog een veel grotere twist in petto heeft.

Nope Trailer hint naar een veel grotere twist die komen gaat

Een spotje voor Jordan Peele’s Nope heeft eindelijk bevestigd dat het verhaal over een buitenaardse invasie gaat, wat op zijn beurt hint naar een veel grotere twist. Het horrorgenre heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen dankzij sequels, reboots, requels, adaptaties van andere werken, en originele verhalen, maar ook dankzij de opkomst van sommige filmmakers in dit genre. Onder hen is Jordan Peele, die met succes de overgang maakte van een geprezen komedie acteur naar een van de meest gerespecteerde horror filmmakers.

Nope Trailer

Peele’s regiedebuut was Get Out in 2017, het verhaal over een jonge zwarte man die een verontrustend geheim ontdekt wanneer hij de familie van zijn blanke vriendin ontmoet. 

Get Out was een kritisch en commercieel succes, waardoor Peele door kon gaan met het vertellen van horrorverhalen die verschillende sociale kwesties aansnijden, en zijn volgende project was Us, uitgebracht in 2019. 

Na het hosten van de derde revival van The Twilight Zone, is Peele nu terug met zijn derde horrorfilm, Nope. 

Die plaats heeft gemaakt voor een verscheidenheid aan theorieën over zijn verhaal, thema’s en de grote dreiging waarmee de hoofdpersonen te maken zullen krijgen.

Er zijn veel theorieën over Nope, waarvan de meeste gaan over de Haywoods die buitenaardse wezens tegenkomen en de titel van de film een acroniem is voor “Not Of Planet Earth”. Maar nu de buitenaardse invasie is bevestigd, heeft Nope zeker nog iets anders in petto.

Peele is ongelooflijk geheimzinnig geweest met de plots van zijn films, want zowel Get Out als Us hadden grote plotwendingen die uiteraard niet terloops konden worden onthuld of doorschemeren in het promotiemateriaal.

Dus als Nope de grootste theorie over het verhaal al heeft bevestigd, dan is dat omdat er een grotere wending aan zit te komen, die waarschijnlijk te maken heeft met de reden van de aliens om Haywood Ranch specifiek te viseren.

Sommige theorieën over Nope suggereren dat de Haywoods eigenlijk aliens zijn die wegliepen van hun planeet, en hun mede-aliens zijn nu klaar om hen terug te nemen.

Anderen geloven dat het sociale commentaar van Nope vluchtelingen en de uitbuiting van gastarbeiders zal zijn, met aliens die vluchtelingen en illegale immigranten voorstellen, en het horror-element uit de reactie van de stadsbewoners op hun aankomst.

Deze theorieën lijken mogelijk gezien hoe Peele in zijn vorige films heeft laten zien dat je echt niemand kunt vertrouwen, en dat personages die goed lijken en de helden van het verhaal eigenlijk de echte bedreigingen kunnen zijn.

De bevestiging dat Nope over een buitenaardse invasie gaat, zou niet iets moeten zijn om kijkers te ontmoedigen de film te bekijken, want het is zeker geen spoiler of “te veel onthullend”.

En in plaats daarvan laat het alleen maar zien dat Jordan Peele iets groters heeft voorbereid om het publiek te verrassen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

12 thoughts on “

De bevestiging dat Jordan Peele's Nope over een buitenaardse invasie gaat, laat vermoeden dat de film nog een veel grotere twist in petto heeft.

Nope Trailer hint naar een veel grotere twist die komen gaat

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)