Anything’s Possible Trailer Eerste blik op Billy Porter’s speelfilm regiedebuut

Amazon onthulde vandaag de eerste trailer voor Billy Porter’s speelfilmdebuut, Anything’s Possible, die op 22 juli wereldwijd op Prime Video verschijnt. De film, geschreven door Ximena García Lecuona, is een modern Gen Z coming-of-age verhaal dat Kelsa (Eva Reign) volgt, een zelfverzekerde middelbare school meid die trans is, terwijl ze door het laatste jaar navigeert.

Anything's Possible

Wanneer haar klasgenoot Khal (Abubakr Ali) een oogje op haar krijgt, verzamelt hij de moed om haar mee uit te vragen, ondanks het drama dat hij weet dat het kan veroorzaken. Wat volgt is een romance die de vreugde, tederheid en pijn van jonge liefde laat zien.

Renée Elise Goldsberry speelt ook in de film van Orion Pictures, Andrew Lauren Productions en Killer Films. Christine Vachon, David Hinojosa, Andrew Lauren en D.J. Gugenheim produceerden de film, met Lecuona, Porter en Allison Rose Carter als EPs.

Porter is een acteur, zanger, regisseur, componist en toneelschrijver die vooral bekend is van zijn Emmy-winnende rol als Ball scene emcee Pray Tell in FX’s Pose.

Hij was onlangs ook te zien in Amazon’s live-action remake van Cinderella, CBS All Access’ The Twilight Zone en American Horror Story: Apocalypse, en was ook te zien in de docuserie Equal van HBO Max.

Zijn theatercredits zijn onder andere de rol van Lola in de Broadway musical Kinky Boots, die hij in 2013 op zijn naam schreef en waarmee hij Tony, Drama Desk en Outer Critics Circle Awards won, evenals de Grammy voor Beste Musical-Theater Album.

De multi-hyphenate is ook klaar om een queer tienerkomedie te regisseren van Gabrielle Union’s I’ll Have Another Productions, getiteld To Be Real. Gisteren werd bekend dat hij de hoofdrol zal spelen naast Luke Evans in het voogdij drama Our Son, van regisseur Bill Oliver.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)