Sarah Silverman sluit zich aan bij Bradley Cooper’s Maestro op Netflix

Sarah Silverman is toegetreden tot de ensemblecast van de aankomende Netflix Leonard Bernstein-film Maestro, waarin Bradley Cooper regisseert en de hoofdrol speelt als de iconische componist. Silverman voegt zich bij Carey Mulligan, die Bernstein’s vrouw Felicia zal spelen, evenals Matt Bomer en Maya Hawke. De film wordt geproduceerd door Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger en Fred Berner en Amy Durning.

Sarah Silverman

Bronnen zeggen dat Silverman de zus van Bernstein zal spelen in de film.

Cooper zal de hoofdrol vertolken van Bernstein in het vervolg op A Star Is Born en zal het script produceren dat hij schreef met Oscarwinnaar Josh Singer van Spotlight.

Het drama vertelt het complexe liefdesverhaal van Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein, een verhaal dat meer dan 30 jaar omspant – vanaf het moment dat ze elkaar in 1946 op een feestje ontmoetten en verder via twee verlovingen, een 25-jarig huwelijk, en kinderen Jamie Bernstein, Alexander Bernstein en Nina Bernstein Simmons.

Wat Silverman betreft, geeft de rol haar de kans om haar dramatische acteertalenten te laten zien zoals ze deed in Masters of Sex en de film Smile Back uit 2015 na decennia in de schijnwerpers te hebben gestaan als een A-list komisch talent.

Haar musical The Bedwetter, waarvoor ze meeschreef aan de muziek en gebaseerd op haar memoires uit 2010, speelt momenteel bij de Atlantic Theater Company. Ze is ook gefocust op haar podcast The Sarah Silverman Podcast.

Ze wordt gesteund door UTA en Thruline Entertainment.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

13 thoughts on “Sarah Silverman sluit zich aan bij Bradley Cooper’s Maestro op Netflix

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)