Raised By Wolves geannuleerd door HBO Max na twee seizoenen

Er komt geen derde seizoen van Ridley Scott’s Raised By Wolves. HBO Max heeft de sci-fi dramaserie na twee seizoenen geannuleerd. Aloewel we niet doorgaan met een derde seizoen van Raised by Wolves, zijn we de stellaire cast en crew, onze makers Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker, en het hele team van Scott Free Productions, meer dan dankbaar voor hun prachtige kunstenaarschap en unieke vermogen om fans onder te dompelen in de wereld van Kepler-22b, zei HBO Max in een verklaring.

Raised By Wolves

Hoewel we niet doorgaan met een derde seizoen van Raised by Wolves, zijn we de stellaire cast en crew, onze makers Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker, en het hele team van Scott Free Productions, meer dan dankbaar voor hun prachtige kunstenaarschap en unieke vermogen om fans onder te dompelen in de wereld van Kepler-22b, zei HBO Max in een verklaring.

Gecreëerd door Aaron Guzikowski, draait Raised by Wolves om twee androïden die de taak hebben om menselijke kinderen op te voeden op een mysterieuze maagdelijke planeet.

Het nieuws werd eerder gedeeld op Twitter door serie ster Abubakar Salim, in een pitch voor een pick-up van het derde seizoen ergens.

“Het is niet verwonderlijk, vooral na het nieuws van de fusies en wat er gebeurt bij Warner [Bros. Discovery, dat eigenaar is van HBO Max] dat veel series hun verhaal niet afgemaakt krijgen.

En helaas, een van die series is Raised by Wolves,” zei Salim. “Er is nog niets publiekelijk gedeeld. En daar is een reden voor. Een belangrijke reden. Eén die ik hier nu met jullie wil delen. Er is hoop.

Zie je, we bevinden ons in een unieke positie: we hebben een volledig uitgewerkte en geplande verhaallijn, een Goliath van een productieteam achter ons, een ongelooflijke ontvangst van zowel critici als recensenten, en het meest cruciale, een communitybasis die internationaal zo sterk is, dat het niet kan worden genegeerd, vervolgde de Britse acteur.

“De reden dat de annulering niet is aangekondigd omdat er nog steeds een kans is dat het verhaal kan worden voortgezet, en worden afgewerkt in een nieuw huis. Op dit moment zijn Scott Free Productions en de creatieven aan het pushen om de serie in andere huizen voort te zetten.

Het delen van de ontvangst en de aantrekkingskracht van de serie aan andere verhaal vertellers…. Dus ik vraag om actie. Ik zie de pure liefde, passie en vragen (te veel) die DAGELIJKS op Twitter opkomen voor RBW. 

Ik vraag jullie nu om door te gaan, en met nog meer kracht, die oprechte liefde te tonen hier, daar en overal terwijl we op zoek zijn naar dat nieuwe thuis.”

Raised By Wolves is geproduceerd door Scott’s Scott Free Productions, met Scott, Guzikowski, David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners) en Mark Huffam (The Martian) als uitvoerende producenten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)