Ms Marvel posters onthullen kleurrijke blik op de volledige cast

Kamala Khan's artistieke passie is te zien in een reeks visueel verbluffende nieuwe Ms. Marvel personageposters voor de aankomende Disney+-serie.

Marvel biedt een nieuwe blik op de personages uit de aankomende Ms. Marvel-serie in enkele levendige nieuwe beelden. Marvel heeft zijn Disney plus series gebruikt om zijn minder prominente personages meer uitgewerkte verhalen te bieden, zoals te zien is in Moon Knight en Hawkeye.

Ms Marvel Disney Plus

Ms Marvel volgt deze trend omdat het het personage zal introduceren voordat ze haar filmdebuut maakt in The Marvels naast Brie Larson als Captain Marvel. De nieuwste Marvel tv-serie draait om Kamala Khan, gespeeld door Iman Vellani in haar eerste rol op het scherm.

Met de première van Ms Marvel op Disney plus iets meer dan een week verwijderd, heeft Marvel enkele felgekleurde posters vrijgegeven die fans kennis laten maken met de personages van de serie.

Kamala zit vol creativiteit, vooral met haar fanfiction schrijven, alhoewel de trailer en promotionele beelden zich meer lijken te richten op haar artistieke kant. Deze beelden pronken met Kamala’s kunstzinnige passies met felgekleurde, levendige collages vol met wat lijkt op Kamala’s cartoon schetsen. Bekijk de beelden hieronder:

Kamala:

Nakia:

Bruno:

Kamran:

Zoe:

Aamir:

Tyesha:

Muneeba:

Yusuf:

Ms Marvel volgt Kamala, een door superhelden geobsedeerde middelbare scholiere die een magisch artefact vindt dat haar kosmische krachten geeft.

Kamala’s tegenhanger in de stripboeken heeft echter polymorfe krachten, waardoor ze zich kan uitrekken en van grootte kan veranderen, dus deze verandering heeft gemengde reacties opgeroepen bij degenen die al bekend zijn met het personage.

Ondanks de vroege vrees, heeft Ms Marvel een stroom van positieve recensies ontvangen voor de release op 8 juni, met veel lof voor de integratie van kunst en animatie. Deze beelden versterken de kunstzinnige indruk uit de trailer en laten een leuke en kleurrijke Ms Marvel zien.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)