Star Wars Visions Verlengd voor seizoen 2

Star Wars: Visions, de animatieserie die de franchise naar de wereld van anime bracht, is vernieuwd voor een tweede seizoen op Disney+.

   

Star Wars: Visions, de animatieserie die de eeuwige sci-fi franchise naar de wereld van anime bracht, is vernieuwd voor een tweede seizoen op Disney+. Aangekondigd als “Volume 2”, kreeg het ook een release window voor de lente van 2023. Dit is slechts een van de lange reeks aankondigingen die dit jaar op de Star Wars Celebration conventie in Anaheim zijn gedaan.

Uitgebracht in september 2021, was het eerste seizoen van Star Wars: Visions een heropleving van de Melkweg ver, ver weg, zoals nog nooit eerder gezien was in de franchise. 

Verschillende artiesten en vertellers kwamen samen om een bloemlezing van negen originele verhalen aan de Star Wars mythos toe te voegen. 

Deze verhalen beslaan de hele tijdlijn van het heelal, van voor de gebeurtenissen van de prequel trilogie tot jaren na de gebeurtenissen van de vervolgen. 

Deel 1 bevatte een bekende stemmencast, waaronder Neil Patrick Harris, Alison Brie, George Takei en Temuera Morrison.

Vandaag, op de laatste dag van Star Wars Celebration 2022, werd onthuld dat Star Wars: Visions inderdaad terugkomt voor een nieuwe reeks verhalen. 

De Star Wars Twitter pagina maakte de aankondiging later officieel. Bekijk het bericht hieronder:

Onder de andere onthullingen van de Star Wars conventie van dit jaar, werden fans getrakteerd op nieuwe trailers voor Andor seizoen 1, die in augustus uitkomt, en The Bad Batch seizoen 2, die deze herfst uitkomt. 

Meer aankomende titels werden ook aangekondigd, waaronder de animatieseries Tales of the Jedi en Young Jedi Adventures, evenals de live-action Skeleton Crew (onder leiding van Jon Watts en met Jude Law in de hoofdrol). 

Convention-gangers kregen ook exclusieve sneak peeks te zien van The Mandalorian seizoen 3 en de aankomende Ahsoka serie, die beide volgend jaar uitkomen. 

Dit alles gebeurt kort nadat de eerste twee afleveringen van de beperkte serie Obi-Wan Kenobi in première zijn gegaan op Disney+.

Het is momenteel onbekend of Star Wars: Visions seizoen 2 de verhalen zal voortzetten die begonnen in deel 1 of meer een nieuwe saga’s zal introduceren in de melkweg. 

Hoe dan ook, de serie heeft tot nu toe gediend als een viering van George Lucas’ originele film uit 1977 en is een liefdesbrief aan wat deze franchise in de eerste plaats zo uniek maakte. 

De serie voert het publiek mee naar mystieke, verre landen en vertelt verhalen over dappere krijgers en helden. 

Hopelijk zal seizoen 2 de traditie voortzetten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)