The Witcher seizoen 3 Henry Cavill filmde 2 weken lang vechtscènes

Henry Cavill zegt dat hij in elkaar is geslagen tijdens het filmen van twee weken vechtscènes voor The Witcher seizoen 3.

Met de productie voor The Witcher seizoen 3 in volle gang, onthult ster Henry Cavill dat hij twee weken vechtscènes heeft gefilmd. Geïnspireerd door het werk van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski en CD Projekt’s video games, Netflix’s The Witcher volgt Henry Cavill als de gelijknamige monster jager, Geralt of Rivia.

In seizoen 2 reisden Geralt en Ciri naar Kaer Morhen en ontmoetten daar heksen onder leiding van Kim Bodnia’s Vesemir. In de loop van het seizoen werd onthuld dat Ciri Elfenbloed heeft en verbonden is met een Elfenprofetie die verband houdt met het lot van de wereld.

Ondanks aanzienlijke afwijkingen van het bronmateriaal, waren de kijkcijfers en de kritische ontvangst voor The Witcher seizoen 2 sterk en werd het een van Netflix’s meest bekeken shows ooit. Het filmen voor The Witcher seizoen 3 begon in april en seizoen 4 wordt al uitgestippeld, wat betekent dat Geralt klaar is om zijn zwaard nog een tijdje te zwaaien.

In de post laat de 39-jarige acteur een subtiele verwijzing vallen naar zijn werk aan The Witcher seizoen 3, terwijl hij praat over de Durrell Challenge en wat klinkt als zijn over het algemeen gezonde zij het strenge levensstijl. Bekijk het hieronder:

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)