Netflix Nieuwe Titels Van Maandag 30 mei tot en met Zondag 5 juni 2022

Netflix de vijfde maand van het jaar heeft nog enkele dagen te gaan voordat ook deze weer voorbij is. Het is de laatste zondag van mei en dan is het tijd om te kijken welke titels er volgende week aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd. Waar we enthousiast over zijn is natuurlijk het vijfde seizoen van Queen Of The South daar hebben we wel heel lang moeten op wachten! Bekijk hieronder de komende titels van films en series!

Deze titels zijn vrijgegeven door Netflix voor België!

Mr. Good? Gåten Eirik Jensen

Mr. Good? Gåten Eirik Jensen

Seizoen 1 vanaf vrijdag

 

Docuseries, Noors, Misdaadseries

 

Een Noorse topagent wordt verdacht van drugshandel. In deze meeslepende docuserie vragen de onderzoekers zich af: is hij nou een goede agent of een enorme crimineel?

Floor Is Lava

Floor Is Lava

Seizoen 2 vanaf vrijdag

Competitieve realityseries, Series voor het hele gezin, Realityseries

 

Floor Is Lava is een spelshow uit 2020, gemaakt door Megan McGrath en Irad Eyal en gehost door Rutledge Woo De serie ging op 19 juni 2020 op Netflix in première.

De spelshow is gebaseerd op het gelijknamige kinderspel. Deelnemers navigeren door een hindernisbaan in een kamer gevuld met 80.000 US gallons (66.614 gallons, 302.833 liter) van felrode smurrie die hete lava simuleert.

Winnaars ontvangen 10.000 US dollar en een trofee in de vorm van een lavalamp. De serie kreeg in december 2020 hernieuwde aandacht nadat ze genoemd werd in de Netflix mockumentary film Death to 2020.

In april 2021 werd de serie vernieuwd voor een tweede seizoen.

Surviving Summer

Surviving Summer

Seizoen 1 vanaf vrijdag

 

Australisch, Series voor het hele gezin, Tienerseries

Surviving Summer is een aankomend Australisch drama televisieprogramma voor kinderen en tieners op Netflix. Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen.

Rebelse Brooklyn tiener Summer Torres (Sky Katz) wordt gestuurd om te leven met familie vrienden in het kleine stadje Shorehaven aan de Great Ocean Road, Victoria, Australië. Ondanks haar inspanningen wordt Summer verliefd op het stadje, de mensen en de branding.

Twilight of the Yakuza

Twilight of the Yakuza

Vanaf zaterdag

 

Sociale en culturele docu’s, Duits, Documentairefilms

 

De Yakuza, de Japanse georganiseerde misdaadsyndicaten, zijn een uitstervend ras. Hun leden worden ouder en de Japanse regering is begonnen met een grootscheepse campagne om ze voor eens en voor altijd uit te roeien.

Maar wie zijn de Yakuza? Het kankergezwel van een natie of een noodzakelijk kwaad in een land met een van de laagste misdaadcijfers in de geïndustrialiseerde wereld?

Deze documentaire behandelt de strijd van de Yakuza om te overleven en de herstructurering van de georganiseerde misdaad in Japan. Bovendien geeft het ongekende toegang tot de geheime wereld van de Yakuza en inzicht in wie de Yakuza werkelijk zijn: criminelen, verschoppelingen, maar ook familiemannen en een deel van de Japanse samenleving.

Borgen - Power & Glory

Borgen - Power & Glory

Seizoen 1 vanaf donderdag

 

Deens, Politieke series, Series over sociaal drama

 

Borgen – Power and Glory behandelt enkele van de grootste politieke kwesties van onze tijd, de relevantie van het Deense rijk in de moderne wereld, de strijd van de grootmachten om de controle over de Noordpool en niet in de laatste plaats, de klimaatcrisis.

Het hoofdverhaal concentreert zich op de strijd om macht en wat macht met mensen doet zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

De strijd om de macht of de strijd om de macht te behouden daagt de personages uit en verandert hen. Birgitte Nyborg, Katrine Fønsmark en de andere centrale personages worden gedwongen te erkennen dat hun verlangen naar ‘controle’ hen dreigt te beschadigen en hun menselijkheid en gevoel van integriteit dreigt te verliezen.

Queen of the South

Queen of the South

Seizoen 5 vanaf woensdag

 

Misdaadseries, Series gebaseerd op een boek, Amerikaanse series

Queen of the South is een Amerikaanse misdaaddrama televisieserie ontwikkeld door M.A. Fortin en Joshua John Miller. De serie ging in première op 23 juni 2016, en werd afgesloten op 9 juni 2021, met 62 afleveringen uitgezonden op USA Network.

Het is een bewerking van de telenovela La Reina del Sur die wordt uitgezonden op USA’s zusternetwerk Telemundo; beide zijn bewerkt naar de roman La Reina del Sur van de Spaanse auteur Arturo Pérez-Reverte.

De serie werd op 29 augustus 2019 vernieuwd voor een vijfde seizoen. De productie van het nieuwe seizoen werd op 14 maart 2020 voor onbepaalde tijd opgeschort vanwege COVID-19, maar werd in de herfst van 2020 hervat.

Op 8 maart 2021 werd aangekondigd dat het vijfde seizoen op 7 april 2021 in première zou gaan en zou dienen als het laatste seizoen van de serie.

De serie gaat over Teresa Mendoza, een arme Mexicaanse vrouw die rijk wordt door een enorm drugsimperium op te bouwen.

Teresa woont in de barrio van Culiacán in Sinaloa, Mexico. Ze wordt verliefd op een lid van een drugskartel, en probeert boven de verarmde toestand van haar leven uit te stijgen.

Nadat ze te horen krijgt dat haar vriend is vermoord, is ze gedwongen te vluchten. Ze steekt de grens over naar de Verenigde Staten waar ze terechtkomt in de criminele organisatie van de vrouw van de kartelbaas die het op haar gemunt heeft.

Teresa heeft een andere visie op de drugshandel en dankzij haar charisma trekt ze partners aan en begint ze uiteindelijk haar eigen drugshandelsorganisatie. Teresa wordt zeer succesvol, wat haar voor nog meer problemen stelt, haar offers laat brengen en de aandacht trekt van heimelijke overheidsdiensten.

The Invocation of Enver Simaku

The Invocation of Enver Simaku

Vanaf zaterdag

 

Mysteries, Sociale drama’s, Spaans

 

Wanneer een journalist terugkeert naar Albanië om de dood van zijn vrouw te begrijpen, wordt hij meegetrokken in een verontrustend onderzoek naar het paranormale.

 

Kleine Bheem: Ik hou van Taj Mahal

Kleine Bheem: Ik hou van Taj Mahal

Vanaf maandag

 

Animatiefilms, Kinderseries, Tekenfilms

 

Tijdens een reis naar de prachtige Taj Mahal raakt Bheem afgeleid wanneer hij de verloren teddybeer van een klein meisje wil terugbrengen voordat iemand hem kan stelen.

Barbie: It Takes Two

Barbie: It Takes Two

Seizoen 1 vanaf vrijdag

 

Kinderseries, Tekenfilms

 

Volg hartsvriendinnen Malibu en Brooklyn van het strand tot de stad, terwijl ze plezier maken, in de schijnwerpers leven en hun muzikale dromen najagen in NY!

The Waiter

The Waiter

Vanaf zaterdag

 

Grieks, Mysteries, Misdaadfilms

 

De Griekse rare golf ontmoet The Postman Always Rings Twice in The Waiter, een minimalistische, duistere neo-noir van debuterend schrijver-regisseur Steve Krikris.

De film volgt een eenzame ober uit Athene die verwikkeld raakt in een fatale driehoeksverhouding die zijn goed geordende leven overhoop gooit.

L'Agnello

L'Agnello

Vanaf zaterdag

 

Italiaans, Drama’s

 

Als de vader van een tienermeisje een beenmergtransplantatie moet ondergaan om te overleven, besluit zij haar van haar vervreemde oom te vragen om donor te zijn.

Norm Macdonald: Nothing Special

Norm Macdonald: Nothing Special

Vanaf zaterdag

 

Italiaans, Drama’s

 

Als de vader van een tienermeisje een beenmergtransplantatie moet ondergaan om te overleven, besluit zij haar van haar vervreemde oom te vragen om donor te zijn.

Green Mothers' Club

Green Mothers' Club

Seizoen 1 vanaf vrijdag

 

Koreaans, Dramaseries

 

Green Mothers’ Club is een Zuid-Koreaanse televisieserie geregisseerd door Ra Ha-na met in de hoofdrollen Lee Yo-won, Choo Ja-hyun, Kim Gyu-ri, Jang Hye-jin en Joo Min-kyung.

De serie ging in première op JTBC op 6 april 2022 en werd elke woensdag en donderdag uitgezonden om 22:30 (KST) met 16 afleveringen.

Vijf moeders in een competitieve basisschoolgemeenschap houden hun vijanden goed in de gaten, maar elkaar nog meer, terwijl afgunst en geheimen hun leven overhoopgooien.

Profieltaal In Het Engels

The Boondock Saints II: All Saints Day

The Boondock Saints II: All Saints Day

Komende woensdag

 

Actiefilms, Misdaad Actie, Misdaad Films

 

The Boondock Saints 2: All Saints Day is een Amerikaanse film uit 2009, geschreven en geregisseerd door Troy Duffy. De film dient als een vervolg op de film The Boondock Saints uit 1999. In de film spelen Sean Patrick Flanery en Norman Reedus, die hun rollen weer oppakken, evenals enkele van de andere acteurs uit de eerste film.

De film speelt zich af acht jaar na de gebeurtenissen van de originele Boondock Saints, als de broers Connor (Flanery) en Murphy (Reedus) een rustig leven leiden in Ierland met hun vader, de voormalige huurmoordenaar bekend als “Il Duce”. 

Ze worden echter terug in actie getrokken nadat iemand probeert de tweelingbroers erin te luizen voor de moord op een priester in Boston. Connor en Murphy reizen terug naar de Verenigde Staten, waar ze oude vrienden ontmoeten en worden achtervolgd door Eunice Bloom (Julie Benz), een FBI-agente en voormalig protégée van Agent Smecker.

The Perfect Mother - Une mère parfaite

The Perfect Mother

Seizoen 1 komt vrijdag

 

Misdaad Tv-programma’s, Frans, Tv-programma’s gebaseerd op boeken

Hélène verliet Parijs jaren geleden om te trouwen met de Duitse arts Matthias Berg en een gezin te stichten in Berlijn. Haar dochter Anya is naar Parijs teruggekeerd om aan de universiteit te studeren, terwijl haar zoon Lukas nog op de middelbare school zit in de Duitse hoofdstad.

Maar Anya wordt door de Franse politie ondervraagd en verdacht van de moord op Damien Carnau, erfgenaam van een groot fortuin en liefhebber van harddrugs.

Hélène haast zich terug naar Parijs om haar dochter bij te staan en haar te laten verdedigen door Vincent, een advocaat die haar jeugdliefde was.

Malverde, El Santo Patron

Malverde: El Santo Patrón

Seizoen 1 komt woensdag

 

Misdaad TV Shows, Sociale TV Drama’s, Stukken uit het verleden

De serie speelt zich af in 1910 en is geïnspireerd op waargebeurde feiten en volgt Jesús Malverde, een jongeman uit Sinaloa, Mexico die een legendarische figuur en verdediger van het volk werd.

Malverde had een moeilijke jeugd als wees waar hij de beproevingen van oorlog, gevaar en liefde meemaakte terwijl hij onverwachte macht vergaarde. Na verloop van tijd wordt hij een Robin Hood-achtige heldenfiguur, bewonderd door vrouwen uit alle sociale klassen.

Jesús blijft echter gekweld door zijn onverwachte gevoelens voor zijn jeugdliefde, Isabel. 

Terwijl de federale autoriteiten een groeiend gevaar zien in Malverde’s groeiende macht tijdens de vroege dagen van de Mexicaanse Revolutie, zal er meer dan liefde nodig zijn om al diegenen op afstand te houden die de held willen vernietigen die bij de gelovigen bekend staat als “De Patroonheilige”.

The Spider’s Web: Britain’s Second Empire

The Spider’s Web: Britain’s Second Empire

Komende zaterdag

 

Sociale & Culturele Documentaire, Brits, Documentaire Film

Hoe Groot-Brittannië veranderde van een koloniale macht in een wereldwijde financiële macht.

Bij de ondergang van het imperium creëerden de financiële belangengroepen van de City of London een web van offshore geheimhoudingsjurisdicties die rijkdommen uit de hele wereld opvingen en verborgen achter duistere financiële structuren in een web van offshore eilanden.

La Rusa

La Rusa

Komende zaterdag

 

Spanish, Crime Movies, Thriller Movies

 

Tito is een man van in de vijftig. Midden in een persoonlijke crisis besluit hij terug te keren naar zijn dorp, waaruit hij meer dan 15 jaar geleden is vertrokken, met de bedoeling orde op zaken te stellen in het weinige dat hij nog heeft, zijn huis.

Wanneer hij aankomt, treft hij een schimmig dorp aan dat onderhevig is aan de mishandelingen van Los Crespo. Bij hen woont La Rusa (het russische meisje), die zijn plannen zal wijzigen.

The Extraordinary Tale Of The Times Table

The Extraordinary Tale

Komende zaterdag

 

Romantische komedies, Spaans, komedies

 

The extraordinary tale of the times table is een Spaanse film geregisseerd door Laura Alvea en José F. Ortuño en geschreven door laatstgenoemde.

De film, met in de hoofdrollen Aïda Ballmann (ELLA) en Ken Appledorn (EL), is in het Engels opgenomen.

The Extraordinary Tale is het verhaal van een bijzondere vrouw die een bijzondere man ontmoet, en zij beleven een nog specialer liefdesverhaal. Ze lijdt aan een ernstige psychische stoornis als gevolg van een zeer gecompliceerde jeugd. En dat doet hij ook. Nu moet deze vrouw, die nog in een eeuwige kindertijd verkeert, de grootste uitdaging van allemaal aangaan: moeder zijn.

Menuhin, A Family Portrait

Menuhin, A Family Portrait

Komende zaterdag

 

Documentaire Films, Biografische Documentaires, Muziek & Musicals

 

Regisseur Tony Palmer duikt in de wereld van Yehudi Menuhin, de vioolvirtuoos die tijdens zijn decennialange carrière critici en publiek overdonderde.

100 Days with Tata

100 Days with Tata

Komende Woensdag

 

Spaans, Documentaire Films

 

Tijdens de pandemie documenteert acteur Miguel Ángel Muñoz zijn meer dan 100 dagen durende leven in een piepkleine flat met zijn geliefde Tata (95), die een Instagram-ster wordt.

The Coming War on China

The Coming War on China

Komende zaterdag

 

Militaire Films, Brits, Documentaire Films

 

Een nucleaire oorlog tussen de Verenigde Staten en China is niet alleen denkbaar, maar een actuele mogelijkheid, zegt het Pentagon.

In twee jaar tijd gefilmd op vijf potentiële conflictpunten in Azië en de Stille Oceaan, onthult THE COMING WAR ON CHINA de opbouw naar een oorlog op meer dan 400 Amerikaanse militaire bases die China in een perfecte strop omsluiten.

Ammar

Ammar

Komende zaterdag

 

Egyptisch, Midden-Oosten Films, Thriller Films

 

Wanneer een familie naar een oud kasteel verhuist, verandert de opwinding over hun nieuwe huis al snel in horror wanneer het huis zich tegen hen blijkt te keren.

The World Of Liberace

The World Of Liberace

Komende zaterdag

 

Brits, Documentaire films, Lifestyle

Bekend om zijn flamboyante imago als de best betaalde entertainer van zijn tijd, deelt Liberace zijn leven, angsten en dromen in deze intieme documentaire.

Jana Gana Mana

Jana Gana Mana

Komende woensdag

 

Rechtbankfilms, Indisch, Maleis-talige films

 

Jana Gana Mana (vertaald. De geesten van alle mensen) is een Indiase Malayalam-talige juridische dramafilm uit 2022, geschreven door Sharis Mohammed en geregisseerd door Dijo Jose Antony, en is het eerste van twee filmische delen.

De film is geproduceerd door Supriya Menon en Listin Stephen en heeft Prithviraj Sukumaran, Suraj Venjaramoodu en Mamta Mohandas in de hoofdrollen.

Het verhaal draait om de mogelijke moord op professor Saba Mariyam, een sterke en sociaal verantwoordelijke universiteitsprofessor van de Central University in Ramanagara.

Deze moord leidt tot protesten van de studenten, die gerechtigheid willen voor Saba, die door de politie hardhandig worden onderdrukt.

Deze gebeurtenis roept in het hele land heftige protesten en demonstraties tegen het politiegeweld op.

Onder druk benoemt de regering van Karnataka ACP Sajjan Kumar om de moordzaak van Saba Mariyam op te lossen.

Leur Souffle

Leur Souffle

Komende Zaterdag

 

Frans, Documentaire Films

 

Te midden van de landschappen die Cézanne dierbaar waren, staat zuster Bénédicte op het punt haar eeuwige geloften af te leggen.

Ze zou gaan wonen in een benedictijnenabdij met uitzicht op de vallei van de Durance, in Jouques.

Samen met andere zusters, zal ze haar dagen wijden aan werk en gebed.

Cécile Besnault en Ivan Marchika nodigen ons uit om een ongekende ervaring te beleven, zonder oordeel of vooroordeel.

Youtopia

Youtopia

Komende zaterdag

 

Italiaans, drama

 

Ernesto, 60, apotheker, leidt een dubbelleven: echtgenoot en vader in het openbare leven, geobsedeerd door seks en bezit in het geheime leven. Laura is een werkloze fitnesslerares, depressief en steeds meer verslaafd aan alcohol.

Ze woont samen met haar bejaarde, zieke moeder en haar jonge 18-jarige dochter Matilde. Overspoeld door schulden, staat zij op het punt haar huis te verliezen omdat zij haar hypotheek niet kan betalen. Matilde geeft al haar inkomsten van haar geheime baan, de web cam girl.

Maar het internet is niet alleen haar bron van inkomsten, het is ook haar toevluchtsoord, telkens wanneer zij inlogt op haar favoriete onlinespel, waar zij misschien ook iets heeft gevonden dat ware liefde zou kunnen zijn.

De realiteit is echter heel anders. Het geld is niet genoeg en om niet alles te verliezen en haar moeder te helpen, besluit Matilde haar maagdelijkheid te veilen op het deep web. De biedingen beginnen binnen te komen, en wanneer Ernesto de advertentie tegenkomt, verhoogt hij het bod en vraagt Matilde of hij haar kan zien om zijn laatste bod te doen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)