Johnny Depp’s terugkeer als Jack Sparrow is onmogelijk (ongeacht wat fans willen)

Petities die eisen dat Johnny Depp weer wordt aangenomen als Jack Sparrow gaan voorbij aan het feit dat de Pirates of the Caribbean ster zegt dat hij klaar is met de franchise.

Hoewel fans van de Pirates of the Caribbean duidelijk hebben gemaakt dat ze Johnny Depp terug willen zien keren in zijn rol als Jack Sparrow, is dat helaas onmogelijk door het besluit van de acteur zelf. Toen de franchise in 2003 begon met Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, verdiende Depp een nominatie voor Beste Acteur bij de Academy Awards voor zijn vertolking van de guitige antiheld Captain Jack Sparrow.

Het personage werd al snel een fanfavoriet, hoewel deze ontwikkeling ten koste ging van de Pirates of the Caribbean-vervolgfilms.

Johnny Depp

Met elke nieuwe aflevering richtte de Pirates of the Caribbean-franchise zich meer op Depp’s vertolking van Jack Sparrow en minder op de rest van de personages. 

Depp’s enorme Pirates of the Caribbean 6-vergoeding maakte duidelijk dat de serie van plan was om op deze manier door te gaan, maar vervolgens leidden de juridische controverses van de acteur ertoe dat Disney hem ontsloeg uit de rol. 

Fans van de acteur en de serie hebben sindsdien de studio opgeroepen om hem weer aan te stellen als Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean films. 

Er zijn twee grote petities die Depp steunen, met het verzoek om hem in een nieuwe Pirates of the Caribbean film te laten spelen, en ze hebben elk afzonderlijk indrukwekkend meer dan 700.000 ondertekenaars.

Alhoewel er een grote vraag is van fans om Depp terug te laten keren in de rol, heeft de acteur zelf duidelijk gemaakt dat hij klaar is met het karakter van Captain Jack Sparrow. 

Hij wil gewoon niet terugkeren in de rol. 

Hoewel een volgende aflevering van de Pirates of the Caribbean franchise Depp’s Jack Sparrow toch nooit zou kunnen repareren, lijkt de acteur zelf het eens te zijn met deze samenvatting. 

Hij verklaarde in de rechtbank dat geen enkele hoeveelheid geld hem had kunnen overtuigen om terug te keren als Jack Sparrow, wat betekent dat de verschillende oproepen aan Disney om hem opnieuw in de rol aan te nemen per definitie zinloos zijn.

Dit kan een klap zijn voor de fans van de Pirates of the Caribbean-franchise, voor wie Depp’s vertolking als Jack Sparrow een centrale rol speelt in de aantrekkingskracht van de film. 

Er was echter weinig onduidelijkheid toen de advocaat van Amber Heard, Benjamin Rottenborn, Depp vroeg: “Als Disney naar je toe kwam met 300 miljoen dollar en een miljoen alpaca’s, zou niets op deze aarde je zover krijgen om terug te gaan en met Disney te werken aan een Pirates of the Caribbean-film, klopt dat?” en Depp antwoordde bevestigend. 

Of de Pirates of the Caribbean franchise over Depp’s vertrek heen kan komen en aantrekkelijk kan blijven voor het publiek valt nog te bekijken, maar de optie om de acteur gewoon weer in dienst te nemen lijkt meer dood dan levend te zijn door Depp’s terughoudendheid dan door welke andere factor dan ook.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Depp’s beslissing begrijpelijk is door de steeds slechter wordende kritieken op de serie. 

Zijn optreden werd genoemd als een van de enige reddende genaden van de vierde film, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, terwijl de beurt van de acteur in de vijfde, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, werd geconfronteerd met evenveel hevige kritieken als de rest van de teleurstellende sequel. 

Als zodanig is het redelijk dat Johnny Depp niet van plan is om Captain Jack Sparrow opnieuw te spelen, ondanks de klap die dit betekent voor een groot aantal Pirates of the Caribbean fans.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Johnny Depp’s terugkeer als Jack Sparrow is onmogelijk (ongeacht wat fans willen)

Petities die eisen dat Johnny Depp weer wordt aangenomen als Jack Sparrow gaan voorbij aan het feit dat de Pirates of the Caribbean ster zegt dat hij klaar is met de franchise.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)