The Boys seizoen 3 Plot, releasedatum trailer en alles wat we weten over het nieuwe seizoen

Amazon Prime Video TV superheldenserie The Boys keert officieel terug voor een derde seizoen. Met nieuwe castleden, bekende gezichten en een voorproefje dankzij de serietrailer, is het gewoon een kwestie van de dagen aftellen. We geven je alles mee wat we weten over de Amazon Prime Video top serie The Boys Seizoen 3.

Wie zit er in de rolverdeling?

The Boys – en The Seven – zijn terug. Dat betekent dat Karl Urban, Jack Quaid, Karen Fukuhara (Kimiko), Laz Alonso (Mother’s Milk) en Tomer Capon (Frenchie) terugkeren als de heimelijke militiegroep met hun vrouw van binnenuit, Starlight (Moriarty), die vecht om de Supers onder controle te houden.

Het betekent ook dat Antony Starr (Homelander), Jessie T. Usher (A-Train), Chace Crawford (The Deep), Dominique McElligott (Queen Maeve), en Nathan Mitchell (Black Noir) ook terugkeren als leden van The Seven, ‘s werelds belangrijkste team van superhelden.

Claudia Doumit, die in seizoen 2 te zien was als Congreslid Victoria Neuman, zal in seizoen 3 een grotere rol krijgen. Doumit en Colby Minifie, die Ashley Barrett speelt, zijn verheven tot vaste acteurs in de serie.

Ook Cameron Crovetti, die Ryan speelt, de superkrachtige zoon van Homelander, zal terugkeren.

Onder de nieuwkomers in de cast is Supernatural ster Jensen Ackles in de rol van Soldier Boy.

The Walking Dead veteraan Laurie Holden zal Crimson Countess spelen, een lid van Payback.

Drie superhelden zijn ook toegevoegd aan seizoen 3 met een terugkerende rol.

Sean Patrick Flanery zal een ander lid van Payback spelen, Gunpowder.

Miles Gaston Villanueva zal vervolgens een Superheld spelen genaamd Supersonic, Starlight’s ex-vriendje; en Nick Wechsler zal Blue Hawk spelen.

Wat is het plot van seizoen 3?

Er zijn weinig details vrijgegeven, maar als er gespeculeerd moet worden, lijkt het erop dat The Boys zich zullen volstoppen met Compound V.

Dat geeft elke drager 24 uur lang superkrachten, om het speelveld te effenen met The Seven, Payback en andere Supes, zoals Homelander (de leider van The Seven), die, zoals de trailer bevestigt, langzaam afglijdt naar waanzin.

Is er een trailer?

Als we mogen afgaan op de recent vrijgegeven trailer, staat ons een actievolle traktatie te wachten. Het ziet ernaar uit dat er opnieuw gevaar zal komen van Homelander en een werkelijk schokkende keuze van Billy Butcher.

“Dat is het dilemma: wordt Butcher een superheld of een supervillain?” Karl vertelde Entertainment Weekly over de superkrachten onthulling.

‘Om het monster te verslaan, word je het monster?

Voor alle personages in de serie creëert het een conflict en het is leuk om te zien wie er aan wiens kant komt te staan.

Spannend spul inderdaad. Oh, en voordat je kijkt, wees gewaarschuwd: Het is goor.

Komt er een seizoen 4?

Het lijkt erop dat de serie een vierde seizoen krijgt, ondanks dat er nog geen officiële bevestiging is.

Op de SXSW van dit jaar heeft een van de sterren van de serie een zeer belangrijk detail losgelaten over het lot van de duistere superheldenserie.

Karl Urban heeft bevestigd dat hij in het laatste deel van 2022 bezig zal zijn met het filmen van het aankomende seizoen. ‘Ik ben The Boys aan het filmen tot het einde van het jaar,’ zei hij in een interview op Variety’s SXSW Studio.

En fans zullen blij zijn om te weten, dat er ook een spin-off serie in de maak is (hopelijk).

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Wat is de releasedatum voor The Boys seizoen 3?

De releasedatum van The Boys seizoen 3 is officieel vastgesteld op 3 juni 2022. De eerste drie afleveringen verschijnen dan en de overige vijf afleveringen verschijnen wekelijks op de vrijdag daarna.

The Boys seizoen 1 en 2 zijn beschikbaar om te kijken op Amazon's Prime Video. Seizoen 3 streamt op Prime Video op 3 juni 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)