Vin Diesel met update over opnames Fast 10 in nieuwe video met Ludacris

Vin Diesel geeft een productie update voor Louis Leterrier's Fast & Furious 10 in een nieuwe video met zijn lange tijd Fast Saga co-ster Ludacris.

Een nieuwe video van Vin Diesel en Ludacris geeft een update over de voortgang van de opnames voor Fast & Furious 10. Na Justin Lin’s Fast & Furious 9, is de belangrijkste verhaallijn van de Fast Saga aanbeland bij de twee laatste afleveringen. Fast & Furious 10 zal volgend jaar beginnen voordat de franchise definitief wordt afgesloten met Fast & Furious 11.

Vin Diesel Fast X

En ondanks enkele productie problemen, willen Vin Diesel en Ludacris de fans laten weten dat de opnames voor Fast & Furious 10, ook bekend als Fast X, goed verlopen.

Dominic Toretto’s familie is klaar om terug te keren op het grote scherm voor Fast X, en deze keer zullen ze het opnemen tegen een gloednieuwe schurk in Jason Momoa’s nog naamloze slechterik.

Charlize Theron’s Cipher is ook bevestigd terug te keren en zal waarschijnlijk de overkoepelende tegenstander zijn in dit laatste deel van de Fast Saga.

Ondertussen zullen nieuwkomers als Brie Larson, Daniela Melchior, Rita Moreno en Alan Ritchson de auto-centric franchise vervoegen tot en met de 10de hoofdaflevering van de serie.

Oorspronkelijk was Lin bedoeld om de Fast Saga af te ronden na zijn comeback optreden in F9.

Maar door creatieve meningsverschillen verliet hij Fast X net voor het filmen begon en is sindsdien vervangen door Louis Leterrier.

Ondanks de last-minute verandering, verzekert Vin Diesel fans dat de dingen goed gaan voor Fast X. In een nieuwe Instagram video, wordt de acteur vergezeld door zijn lange tijd co-ster, Ludacris, die zegt dat de puzzelstukjes bij elkaar beginnen te komen.

Ze hebben het ook over het opbouwen van een erfenis met deze films, vooral nu ze het einde van de lijn naderen. Bekijk de clip hieronder:

Als producent in de Fast Saga, is Vin Diesel bekend om regelmatig updates te geven over wat ze hierna gaan doen in de franchise.

Alleen al in de afgelopen maand, heeft de acteur gezorgd voor inhoud vanaf de set met Larson, Momoa, Melchior, en Mia Toretto actrice Jordana Brewster.

Deze laatste video is speciaal omdat Ludacris al bijna net zo lang deel uitmaakt van de franchise als Diesel, dus het is veilig om aan te nemen dat het paar in het echte leven goede vrienden zijn.

Alhoewel deze sociale media posts misschien gewoon een leuke manier lijken om te delen wat ze van plan zijn voor Fast X, is het ook zeer nuttig om de bezorgdheid van de fans weg te nemen na Lin’s vertrek uit de blockbuster.

Op de een of andere manier is het zien hoe Vin Diesel en zijn medeacteurs het naar hun zin lijken te hebben een indirecte verzekering dat het goed gaat met het project.

Alhoewel de video bedoeld is als een fragment van het leven van de cast tussen de opnames voor Fast & Furious 10 onthullen enkele details in Diesel’s video nieuwe informatie over Fast X.

Allereerst lijkt het erop dat hij en Ludacris enkele scènes aan het filmen zijn in de oude thuisbasis van Toretto.

Het is ook vreemd waarom Vin Diesel een naamplaatje op zijn shirt draagt, omdat het suggereert dat het een soort uniform is.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)