Rowan Atkinson keert terug naar het slapstick genre in de trailer van Netflix voor een nieuwe serie, Man Vs Bee, als een huisoppas die wordt uitgedaagd door een vervelend insect.

Rowan Atkinson keert terug naar de slapstick komedie in Man Vs. Bee Trailer

Rowan Atkinson maakt zijn langverwachte terugkeer naar het slapstick genre en debuteert een nieuw personage in Netflix’s Man Vs Bee trailer. Hoewel hij het meest bekend is als Mr. Bean de maffe stille hoofdrolspeler van de gelijknamige hitshow uit de jaren ’90 is de Engelse komiek in verschillende andere films en franchises te zien geweest. Buiten Mr. Bean heeft Rowan Atkinson zich bewezen als succesvolle komische frontman in projecten als Blackadder en Johnny English.

Rowan Atkinson Man Vs. Bee Trailer

Rowan Atkinson zal nu zijn streamingdebuut maken in de comedyserie Man Vs Bee. Netflix heeft zojuist de eerste officiële trailer van de serie vrijgegeven in de aanloop naar de premièredatum op 24 juni 2022. 

De video opent met Rowan Atkinson die klaar is om in de rechtbank te worden vervolgd voor enkele vermeende misdaden wanneer hij een loutere bij de schuld geeft van zijn ellende. Terugflitsend is te zien hoe het insect in kwestie huisbewaarder Trevor (Atkinson) teistert, die alleen maar van het ongedierte af wil. Bekijk de trailer hieronder:

Naar verluidt heeft Atkinson een hekel aan het spelen van Mr. Bean, vanwege de stress en uitputting die de rol vereist (de acteur is nu 67 jaar oud), maar Man Vs Bee lijkt zeker het soort slapstick fysieke humor te bevatten dat hem beroemd maakte.

Misschien heeft het kanaliseren van de haatdragende volharding van de wannabe ongedierte moordenaars van Mouse Hunt en Walter White in de meesterlijke aflevering “Fly” van Breaking Bad Atkinson ervan overtuigd om slapstick opnieuw te proberen. 

Het zal interessant zijn om te zien hoe Man Vs Bee zijn 10-delige format gebruikt om zo’n rechttoe rechtaan verhaal te vertellen als Atkinson terugkeert naar slapstick.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “

Rowan Atkinson keert terug naar het slapstick genre in de trailer van Netflix voor een nieuwe serie, Man Vs Bee, als een huisoppas die wordt uitgedaagd door een vervelend insect.

Rowan Atkinson keert terug naar de slapstick komedie in Man Vs. Bee Trailer

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)