Oscarwinnares en Emmy-genomineerde Jodie Foster keert terug op televisie als de ster van HBO's True Detective seizoen 4 van Issa López.

Jodie Foster keert terug naar tv voor True Detective seizoen 4

True Detective seizoen 4 krijgt vorm nu Jodie Foster heeft getekend om de sterren van de anthologie misdaad drama te leiden. De HBO-serie, oorspronkelijk gecreëerd door Nic Pizzolatto, draait om verschillende politieagenten die misdaden onderzoeken, variërend van een occulte seriemoordenaar tot de moord op een corrupte politicus.

True Detective seizoen 1 werd geleid door Matthew McConaughey en Woody Harrelson, terwijl seizoen 2 werd geleid door Colin Farrell, Rachel McAdams en Vince Vaughn en seizoen 3 door Mahershala Ali, Carmen Ejogo en Stephen Dorff.

Jodie Foster True Detective seizoen 4

Alhoewel seizoen 2 over het algemeen verdeelde kritieken kreeg van zowel critici als publiek, heeft True Detective overwegend gunstige kritieken gekregen voor de prestaties van de cast, de stijlvolle cinematografie, regie, het diepgaande karakterwerk en schrijfwerk. 

Na de voltooiing van het uitgestelde seizoen 3, heeft HBO True Detective in maart officieel verlengd voor seizoen 4, met Issa López in de arm om de pilot te schrijven en het nieuwe seizoen samen met Barry Jenkins uit te voeren. 

López is nu officieel ingesteld om de piloot aflevering te regisseren, naar verluidt getiteld True Detective: Night Country, en een belangrijke nieuwe wending is gekomen uit de ontwikkeling ervan.

Een paar maanden nadat de ontwikkeling van de serie werd bevestigd, heeft Variety bekend gemaakt dat Jodie Foster is toegetreden tot de cast van True Detective seizoen 4.

Jodie Foster zal in het nieuwe seizoen de hoofdrol spelen als Detective Liz Danvers, een Alaskaanse politiedetective die samen met haar partner Evangeline Navarro de bizarre verdwijning moet onderzoeken van zes mannen die een arctisch onderzoeksstation runnen.

Terwijl ze verder graven in het mysterie, komen de detectives in aanraking met de duisternis in zichzelf en de duistere waarheden rond de levens van de mannen.

Hoewel sommigen zich haar misschien beter herinneren van haar werk in thrillers als The Silence of the Lambs en Panic Room, werd Jodie Foster oorspronkelijk beroemd als kindactrice met alles van de originele Freaky Friday-film tot optredens in The Courtship of Eddie’s Father en Gunsmoke.

Na aanvankelijk afstand te hebben genomen van het acteren om zich te concentreren op het regisseren, heeft Foster recentelijk een opleving gezien in haar werk voor de camera in de afgelopen jaren met rollen in de actie-thriller Hotel Artemis en het biografische juridische drama The Mauritanian.

Terwijl True Detective seizoen 4 haar eerste grote tv-rol in 25 jaar markeert, heeft Foster afleveringen geregisseerd van Orange is the New Black, House of Cards, Black Mirror en Tales from the Loop, waarvan de eerste haar tweede Emmy-nominatie opleverde.

Naast het casting nieuws, wijzen de eerste True Detective seizoen 4 verhaal details in de richting van een interessante nieuwe richting voor de serie.

In tegenstelling tot eerdere seizoenen van de serie, waarin de personages in zonovergoten gebieden verbleven, zullen Foster’s centrale detective en haar partner in het nieuwe seizoen de barre sneeuwlandschappen van Alaska trotseren terwijl ze een vreemde groepsverdwijning onderzoeken.

Met Foster nu aan het hoofd van de cast, lijkt het waarschijnlijk dat verdere casting aankondigingen en een startdatum voor de productie van True Detective seizoen 4 om de hoek liggen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)