Keep On Dancing Verbluffend Dans Pop Single Van Breakout Electronic Duo Beauz

Elektronische muziek duo BEAUZ verstevigde vandaag hun dance-pop heerschappij door terug te keren naar Monstercat met hun langverwachte single, "Keep On Dancing."

Keep On Dancing: Zoals de naam al doet vermoeden, is het een dansvloer anthem vol met BEAUZ’s kenmerkende glinsterende synths, aanstekelijke vocalen van Heleen, en pakkende melodieën. De levendige tune moedigt luisteraars aan om trouw te blijven aan zichzelf; een leidend principe in de kern van de artistieke identiteit van het duo.

Keep On Dancing - Breakout Electronic Duo Beauz

Toen we het nummer samen met Heleen creëerden, hadden we een classy, onverschrokken vrouw voor ogen die de beperkingen in een dominante wereld trotseert.

Daarom brachten we het verhaal tot leven met raadselachtige mallets en strijkers als de belangrijkste instrumentale elementen, begeleid door een climatische, hard-hitting baslijn.

Deze donkere schoonheid was twee jaar in de maak en we zijn blij om het eindelijk met jullie allemaal te delen.”

Openbarend ten tonele in 2017, heeft BEAUZ de aandacht getrokken van miljoenen wereldwijd.

Bestaande uit de broers Bernie en Johan, weerspiegelt hun multinationale project de diverse culturele opvoeding van het duo en de diepe passie voor muziek.

Nadat ze viraal waren gegaan op Douyin, bracht BEAUZ hun debuut-EP uit en begonnen ze aan hun eerste internationale tournee, waarbij ze een van de weinige artiesten werden die live bleven optreden in 2020.

Hun opzwepende sound en virtuoze productie heeft de aandacht getrokken van grootheden uit de industrie, zoals R3HAB, Zedd en Martin Garrix.

Dit jaar kunnen fans verwachten BEAUZ overal te zien als ze hun zinnen zetten op het verder uitbouwen van hun wereldwijde dominantie.

Keep On Dancing Beauz

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)