Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+

Obi-Wan Kenobi is een spin-off serie van de Star Wars films. Het verhaal van de serie start tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Revenge Of The Sith, niet zo een leuke film voor Obi-Wan Kenobi in Revenge Of The Sith waar hij zijn grootste nederlaag beleefd en het verraad van Anakin Skywalker.

Het was groot nieuws te vernemen dat Ewan McGregor terug keert in de serie als Obi-Wan, De rol van Darth Vader is opnieuw voor Hayden Christensen.

De eerste twee afleveringen zijn vandaag 27 mei 2022 uitgebracht op Disney+. De overige afleveringen van de miniserie zullen wekelijks verschijnen.

Obi-Wan Kenobi Het Verhaal

Obi-Wan Kenobi volgt de titulaire Jedi Meester op een onbekend avontuur. Het avontuur speelt zich af tijdens zijn verblijf op Tatooine waar hij ondergedoken leeft terwijl het keizerrijk de melkweg regeert.

Er liggen 19 jaar tussen de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV – A New Hope.

Ontdek hoe Obi-Wan Kenobi zijn tijd op de met zand bedekte planeet doorbracht in zijn eigen miniserie.

Bekijk hieronder de trailer!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)