Nathalie Meskens haar eerste single luister nu!

Nathalie Meskens brengt op haar veertigste een eerste single uit You Knocked Down My Walls onder de artieste naam MSKNS. De debuutsingle van Nathalie kunnen we beschrijven als een emotionele topper. De song blikt terug toen ze voor het eerst haar grote liefde Nadim ontmoette.

Nathalie leerde Nadim Hashim kennen toen ze net de scheiding achter de rug had met Jeroen Van Dyck een huwelijk dat negen jaar stand had gehouden.

Toen Nathalie en Nadim elkaar voor de eerste keer in de ogen keken was het meteen liefde op het eerste zicht, er gebeurde iets mooi waar knikkende knieën een bonkend hart en vlinders in de buik bij hoorde.

Dat Nathalie kon zingen staat al heel lang vast en heeft ze al meerdere malen bewezen in verschillende programma’s zoals in het programma Wat Een Jaar waar ze samen zingt met Koen Wauters en Jonas Van Geel.

De vraag heeft er altijd geweest bij vele fans van Nathalie waarom ze nog geen single had uitgebracht. Nu is het zo ver met You Knocked Down My Wals de song die je hieronder kunt bewonderen.

Hopelijk is het de eerste stap naar nog meer songs. Nathalie vertelde zelf dat ze nog veel teksten heeft die allemaal heel persoonlijk zijn, laten we dan ook hopen dat er snel een vervolg komt.

Nathalie Meskens - You Knocked Down My Walls

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)