Creed 3 Poster onthult eerste blik op Michael B Jordan’s terugkeer

Een nieuwe poster voor Creed III toont regisseur en ster Michael B. Jordan die klaar is om terug te keren in de ring voor het vervolg in de franchise.

Een nieuwe poster voor Creed 3 laat zien hoe Michael B. Jordan klaar is om terug te keren in de ring als de titulaire bokser. Creed is de Rocky spinoff die de bokscarrière volgt van Adonis Creed, de zoon van Apollo Creed, een van Rocky Balboa’s felste tegenstanders en beste vriend. 

Jordan speelde tegenover Rocky bedenker Sylvester Stallone in de eerste twee films, waarin Rocky optrad als mentor en trainer van Creed, die nu in meer dan een opzicht zijn eigen weg gaat. Jordan speelt niet alleen de hoofdrol, maar zal ook zijn regiedebuut maken met Creed 3, als een soort doorgeven van de fakkel.

Creed 3

Jordan wordt vergezeld door de vaste acteurs Tessa Thompson en Phylicia Rashad voor het derde hoofdstuk in de Creed saga, evenals nieuwe toevoeging Jonathan Majors, die naar verwachting de tegenstander van Creed zal zijn deze keer. 

Majors zei kortgeleden dat hij tijdens de productie wel 100 keer in zijn gezicht is geslagen, maar dat het “allemaal wel meevalt”. 

Details over het verhaal van de film zijn schaars, maar de productie is al afgerond en de film stevent af op een release in november 2022. 

Een populaire theorie suggereert echter dat Majors de nakomeling zou kunnen zijn van Rocky III’s Clubber Lang (gespeeld door Mr. T).

In een nieuw bericht van Collider, werd een eerste blik op een poster voor Creed 3 van de Licensing Expo in Las Vegas onthuld, waarop Michael B. Jordan te zien is als Adonis Creed. 

Het MGM logo doemt groot op op de poster, die in een minimalistische stijl is, met Jordan die er sterk uitziet en klaar is om te vechten. 

Op de poster is ook prominent de releasedatum in november te zien. Bekijk de Creed 3 poster hieronder:

Stallone schreef en speelde in de eerste Rocky-film in 1976, waarmee hij een van de meest succesvolle franchises in de Hollywoodgeschiedenis lanceerde, die vijf andere films in de kernreeks voortbracht.

In 2015 zette regisseur Ryan Coogler de franchise voort met Creed, met Jordan als het titulaire personage en een succesvolle voortzetting van de Rocky traditie met een nieuwe hoofdrolspeler.

Creed II werd uitgebracht in 2018 met kritieken en commerciële bijval en kort daarna werd een derde vervolg gemaakt, waarbij Jordan de regie op zich nam en Stallone aankondigde dat hij helemaal uit de franchise zou stappen.

De Rocky-erfenis is een enorm gewicht om op de schouders van Creed te leggen, maar tot nu toe heeft het een geweldige job gedaan door de tradities voort te zetten die de franchise geweldig maken en tegelijkertijd een eigen identiteit te vestigen.

Het zal boeiend zijn om te zien wat Jordan brengt naar de regietafel voor Creed 3, aangezien de franchise nu in zijn handen rust en alle ogen op hem gericht zullen zijn om te zien of hij de uitdaging aan kan. Creed 3 komt in de bioscoop op 23 november 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)