Indiana Jones 5 krijgt releasedatum

Harrison Ford verscheen donderdag op het Lucasfilm-panel op Star Wars Celebration om aan te kondigen dat Indiana Jones 5 op 30 juni 2023 in de bioscoop zal verschijnen.

Ford keert terug om de hoofdrol te spelen in het nieuwste deel van de franchise. Hij vertelde het publiek vandaag dat de film bijna klaar is, en opnieuw de muziek van John Williams zal bevatten.

James Mangold neemt de regie van Indiana Jones 5 over van Steven Spielberg, en Jez Butterworth, John-Henry Butterworth en Mangold schrijven mee aan het script. Er zijn nog geen plot details bekend gemaakt en er werden er ook geen genoemd tijdens de conferentie van vandaag.

Indy 5 had oorspronkelijk een releasedatum van 10 juli 2020 en later 29 juli van dit jaar gekregen, maar vertragingen door pandemieën en Spielbergs werk aan de voltooiing van West Side Story hebben de productie op een zijspoor gezet.

De ensemble cast van de film omvat ook Antonia Banderas, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook en Shaunette Renée Wilson.

Spielberg, Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel zijn de producenten.

In vier films heeft de Indiana Jones-franchise wereldwijd bijna 2 miljard dollar opgebracht.

Het Star Wars Celebration panel van vandaag bestond uit een combo van Lucasfilm nieuws en fan rood vlees. De Obi-Wan Knenobi serie op Disney+ begon het panel, met info over de door Diego Luna geleide Andor en seizoen 3 van The Mandalorian volgend.

Er was een nieuwe trailer voor de Willow serie, en de bevestiging dat Jude Law zich heeft aangesloten bij Jon Watts en Christopher Ford’s in het nieuws Star Wars serie Skeleton Crew.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)