Murder At Yellowstone City Trailer Thomas Jane schittert in nieuwe western

RLJE Films heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende western actiefilm Murder at Yellowstone City, met Thomas Jane in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in het eens zo vredige en bloeiende Yellowstone City, en draait om een sheriff die een mysterieuze nieuwkomer beschuldigt van de moord op een lokale goudzoeker.

Murder At Yellowstone City

De moorden blijven echter doorgaan en de geheimen van de inwoners van het slaperige Westernstadje leiden tot een bloedige krachtmeting die niet iedereen zal overleven. 

Naast Jane heeft de film een cast met onder anderen Richard Dreyfuss (Jaws), Nat Wolff (Hereditary), Gabriel Byrne (The Usual Suspects), Isaiah Mustafa, Anna Camp, en Aimee Garcia.

Nu heeft RLJE Films een gloednieuwe trailer gedropt voor Murder at Yellowstone City, waarin Thomas Jane en de Western setting met een moordmysterie twist centraal staan. 

De trailer begint met personages die de stad beschrijven als een kwade plaats, die niets dan vernietiging en rampspoed brengt. 

De trailer gaat verder met de sheriff (Byrne) die zich voordoet als een dictator die belast is met het onderzoeken van een moord en een verdachte ten onrechte beschuldigt. 

Alles wordt ingewikkelder wanneer de inzittenden zich ermee gaan bemoeien, en de kogels beginnen te vliegen. Bekijk de volledige trailer hieronder:

Thomas Jane is vooral bekend van zijn rollen in films als Boogies Nights (1998) en de verfilming van The Mist (2007) van Stephen King, en heeft dus niet stilgezeten. 

Maar zijn recentste opmerkelijke rol is misschien wel in de populaire Amazon sci-fi serie The Expanse. 

Murder at Yellowstone City markeert zijn eerste samenwerking met de Australische regisseur Richard Gray in wat belooft een meeslepend Western verhaal te worden, samen met een getalenteerde cast. 

Het publiek kan Murder at Yellowstone City bekijken wanneer de film op 24 juni in de bioscoop draait.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)