Mel Gibson Thriller On The Line krijgt Amerikaanse deal, release gepland voor herfst 2022

Mel Gibson: Saban Films heeft de Amerikaanse rechten verworven van de Mel Gibson thriller On The Line, waarin de Oscarwinnaar een radiopresentator speelt die geconfronteerd wordt met een vijandige beller.

In de film dreigt de anonieme beller de hele familie van de presentator te vermoorden terwijl hij in de uitzending is. Om zijn dierbaren te redden, moet de radiopresentator (Mel Gibson) in de loop van een nacht een overlevingsspel spelen en de enige manier om te winnen is de identiteit van de crimineel te achterhalen.

Mel Gibson Thriller On The Line

De film is de tweede speelfilm van regisseur, schrijver en producent Romuald Boulanger na zijn debuut Connectés in 2020.

On The Line heeft ook Kevin Dillon (Entourage), Enrique Arce (Terminator: Dark Fate), William Moseley (The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrobe), en Nadia Farès (Luther) in de hoofdrollen. De film is momenteel in post-productie, en Saban Films plant een release in november 2022.

De film wordt geproduceerd door Boulanger namens zijn bedrijf R-Lines Productions, Robert Ogden Barnum, en Marc Frydman. Pierre Caravano is uitvoerend producent samen met Three Point Capital’s Ali Jazayeri en David Gendron, BondIt’s Matthew Helderman en Luke Taylor, Caliwood Pictures’ Jina Panebianco en Wesley Sierk, en Joseph Panebianco.

De deal werd onderhandeld door Jonathan Saba voor Saban Films en Fortitude International’s Nadine de Barros, die ook de internationale rechten vertegenwoordigt.

Saban Films verwierf onlangs Ana Lily Amirpour’s Mona Lisa and the Blood Moon met in de hoofdrollen Kate Hudson en Jeon Jong-seo; Shane Dax Taylor’s actiefilm Best Man met in de hoofdrollen Dolph Lundgren en Luke Wilson; Brett Donowho’s western The Old Way met Nicolas Cage; en Adam Sigal’s donkere reïncarnatiekomedie Chariot met John Malkovich.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)