In een foto geplaatst op Twitter, plaagt Don Mancini de terugkeer van Fiona Dourif als Nica Pierce in het aankomende Chucky seizoen 2, dat deze herfst zal uitkomen.

Chucky seizoen 2 Fiona Dourif Nica zal terugkeren, bevestigt regisseur

Chucky: Fiona Dourif zal terugkeren om Nica Pierce te spelen in het aankomende Chucky seizoen 2. Gecreëerd door Don Mancini, ging de horrorserie in oktober in première op zowel Syfy als het USA Network en bewees al snel een succesvolle reboot te zijn van de eeuwigdurende Child’s Play-franchise, waarmee het een van de meest bekeken debuten van het jaar verdiende. 

Chucky Seizoen 2

De film is een vervolg op Cult of Chucky uit 2017 en volgt de kwaadaardige pop terwijl hij weer een reeks moorden pleegt. Met indrukwekkende kijkcijfers en positieve reacties van critici en oude fans van de films, kreeg Chucky een maand na de première een verlenging van seizoen 2, met de eerste aflevering die dit najaar zal verschijnen.

Dourif’s personage, Nica, verscheen voor het eerst in Curse of Chucky als een jonge verlamde vrouw die de schuld krijgt van de acties van de pop. 

Ze keerde terug in Cult of Chucky om vervolgens bezeten te raken door de moordenaar en te vluchten met Jennifer Tilly’s Tiffany. 

Met de televisieserie die kort na de gebeurtenissen van de 2017 aflevering plaatsvindt, ervaart het publiek de strijd van het personage om de controle over haar lichaam terug te krijgen, evenals de relatie tussen haar en Tiffany, iets wat leidde tot een verdeeld einde. 

Om ervoor te zorgen dat Chucky haar geen kwaad zou doen omdat ze Nica in leven wilde houden, verdoofde Tiffany haar en, schokkend, verwijderde ze chirurgisch haar armen en benen. 

Veel fans van de serie hadden het gevoel dat dit moment het karakter van Nica, die volgens hen genoeg had geleden, tekort deed. Gezien hoe het voor haar afliep, vroegen sommigen zich af of ze nog zou terugkeren of niet.

Nu, in een recent beeld gedeeld op Twitter, heeft Don Mancini bevestigd dat Fiona Dourif inderdaad zal terugkeren voor seizoen 2 van Chucky. 

De foto toont de twee, in wat lijkt op een achter-de-schermen setting, met een onderschrift dat luidt: “NICA HAS LANDED.” Bekijk de officiële tweet van de maker hieronder:

Dourif is echter niet de enige castlid die terugkeert voor Chucky seizoen 2. Zowel Tilly als Devon Sawa zijn al eerder bevestigd voor seizoen 2. 

Ondanks dat zijn personages, de tweeling Lucas en Logan Wheeler, stierven in seizoen 1, onthulde Sawa dat hij deze keer een nieuw personage speelt, maar details over de rol worden nog geheim gehouden. 

De acteur gaf in april ook al een tip over het begin van de productie.

Het zal zeker interessant zijn om te zien wat Nica Pierce te wachten staat in seizoen 2 van Chucky. 

Gezien het feit dat zo veel fans boos waren over wat er met haar gebeurde in de finale van seizoen 1, kunnen kijkers alleen maar hopen dat haar marteling eindelijk voorbij is en misschien zal ze een manier vinden om wraak te nemen. 

Het publiek kan zich verheugen op de terugkeer van Fiona Dourif en anderen op het scherm wanneer Chucky deze herfst terugkeert.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)