The Sims 4 10 snelste manieren om rijk te worden in het spel

In De Sims 4 kan een alledaagse hobby voor je sim een verrassend goede manier zijn om snel rijk te worden. Wat zijn de beste manieren om geld te verdienen in het spel?

Succes in De Sims 4 is gebaseerd op financiële middelen van een sim. Elke sim heeft geld nodig om in onderdak te kunnen leven, in zijn behoeften te voorzien en om nog een dag te kunnen spelen. Nu EA deze zomer nieuwe Sims DLC content uitbrengt, zijn er steeds meer manieren om de eindjes aan elkaar te knopen in het spel.

Sommige manieren om geld te verdienen in De Sims 4 zijn sneller en makkelijker dan andere. Veel methodes kunnen thuis worden uitgevoerd, en kunnen meer geld opleveren dan een hele dag werken op het werk van een sim. Deze zijn vaak weggestopt in hobby’s of recreatieve activiteiten waar veel spelers misschien niet aan denken om te kijken.

The Sims 4 De wensput

The Sims De wensput

De wensput is een item dat wordt geleverd bij het Romantic Garden stuff pack, en als een sim zijn kaarten goed speelt, kan het gebouw item grote cash uitbetalingen geven.

Als een sim een wensput tegenkomt, kan hij de optie “wens de simoleons” kiezen, en tot honderdduizenden in ruil daarvoor ontvangen.

Spelers kunnen de put ook vragen om sims te helpen de dood te bedriegen door het eeuwige leven te geven, of om liefde te wensen en mogelijk een partner te krijgen.

Wees echter gewaarschuwd dat de put een beetje opvliegend is. Als de put in een slechte bui is, kan hij al het geld van de sim afpakken, of zelfs besluiten de sim te doden.

Gamers kunnen hun kansen op succes vergroten door de put om te kopen met simoleons, dus om op deze manier rijk te worden moet je geld uitgeven om geld te verdienen.

Kennis overdragen Sims 4

Kennis overdragen

De onderzoeksmachine is een verborgen Sims geheim dat de meeste spelers niet zullen ontdekken vanwege het niche gebruik.

Dit voorwerp is alleen verkrijgbaar via het universiteitsuitbreidingspakket en is te vinden in de universiteitsbibliotheken.

Als een sim een hoge onderzoeks- en debatvaardigheid heeft, kunnen ze kennis van de vaardigheid of bepaalde andere vaardigheden (bijv. koken) aan de machine geven in ruil voor honderden simoleons.

Hoewel dit winstgevend is, vereist deze methode dat spelers veel reeds bestaande vaardigheden hebben om geld te verdienen.

Dit kost tijd om op te bouwen. Bovendien kunnen Simmers de machine maar een korte tijd gebruiken. Als je de machine gebruikt terwijl je versuft bent van het gebruik ervan, sterft de sim onmiddellijk.

Stofkonijntjes Sims 4

Stofkonijntjes

Als spelers de Bust The Dust kit hebben, kunnen ze stof in geld veranderen. Als een huis stoffig genoeg wordt, ontstaan er stofkonijntjes.

In plaats van ze weg te zuigen, kunnen mensen, als ze een goede relatie met de konijntjes hebben, de konijntjes vragen om waardevolle spullen te zoeken, die vervolgens verkocht kunnen worden voor simoleons.

Simmers hebben gemerkt dat deze konijntjes duizenden aan kostbaarheden binnenharken, hoewel dit bedrag in recente patch-updates wat is gedaald.

Daarnaast zal het hebben van een huis dat stoffig genoeg is om veel stofkonijntjes te hebben het huis van de speler smerig maken en de sim diep ongemakkelijk maken en veel negatieve moodlets geven.

Deze methode om rijk te worden bestaat uit het ruilen van comfort voor geld.

Container Duiken Sims 4

Container Duiken

Als iemand op zoek is naar een groenere manier om wat geld te verdienen, probeer dan de vuilniscontainers die bij het uitbreidingspakket De Sims 4: Eco Lifestyle zitten.

Spelers kunnen op een lokale container klikken en de optie kiezen om te gaan vuilnisbakduiken. Veel top Sims YouTubers hebben video’s gemaakt over vuilniscontainers en dat is niet voor niets.

De loterij van wat een sim kan vinden zorgt voor een vermakelijk kijkspel.

Gamers kunnen verschillende materialen en goederen vinden in de afvalcontainers, zelfs meubels die mogelijk duizenden simoleons waard zijn.

Omdat het een gok is, zal een sim niet snel rijk worden van deze methode. Veel van de meubels die in de bakken worden gevonden zijn verbrand en kunnen niet voor simoleons worden verkocht.

Het is een probeer en fout methode om geld te verdienen, en het is geen rechte weg naar het verdienen van geld in het spel.

Programmeren Sims 4

Programmeren

Wie zei dat de hele dag achter de computer zitten tijdverspilling was?

Wanneer een sim niveau 2 van de programmeervaardigheid haalt, kunnen ze hun computervaardigheden gebruiken om servers te hacken, zelfs lokale sims zoals Don Lothario.

Spelers kunnen honderden simoleons verdienen per hack, en zelfs meer naarmate de programmeervaardigheid zich ontwikkelt.

Het probleem met deze methode is dat het tijdrovend is om de vaardigheid op te bouwen.

Bovendien is er een afkoelperiode van 24 uur tussen bepaalde serverhackings.

Hoewel het veel simoleons kan opleveren, zit er veel wachttijd tussen en is het misschien meer een lucratieve hobby dan een manier om in je levensonderhoud te voorzien.

Geld vragen aan andere Sims Sims 4

Geld vragen aan andere Sims

Waarom lang werken om simoleons te verdienen als iemand anders het kan doen?

Wanneer een sim een hoge charisma vaardigheid heeft, ontgrendelen zij de optie bij interactie met andere sims om “om een kleine/grote lening te vragen”.

Spelers kunnen een paar honderd, zelfs duizend, simoleons verdienen met deze enkele interactie.

Het goede nieuws is dat een sim de lening niet hoeft terug te betalen tenzij hij dat wil, andere sims vragen hun geld niet terug.

Het probleem is dat spelers een hoog niveau van charisma nodig hebben om deze interactie vrij te spelen, en dit kost een lange tijd om te verdienen, zowel door oefening als door interacties met andere sims.

Word een zwarte weduwe Sims 4

Word een zwarte weduwe

Wie zegt dat het verdienen van simoleons ethisch moet zijn?

Als spelers een duistere manier van spelen willen, kunnen ze hun sim laten trouwen met rijke sims, hun geld afpakken, en als het tijd is om verder te gaan, “per ongeluk” de echtgenoot sim helpen de Grim Reaper te ontmoeten.

Dit is een goede manier om snel geld te verdienen in De Sims zonder cheatcodes, want iedereen kan met relatief weinig moeite tienduizenden of zelfs honderdduizenden simoleons verdienen.

Er moet echter behoorlijk wat moeite worden gedaan om met andere sims te flirten en ze over te halen om te trouwen.

Deze meer zwartgallige stijl van spelen spreekt ook alleen bepaalde gamers aan en niet alle Sims spelers.

Een instrument bespelen Sims 4

Een instrument bespelen

Er zijn veel muziekinstrumenten beschikbaar in De Sims 4, waaronder piano, gitaar en viool.

Als een sim eenmaal genoeg oefent en zijn vaardigheid opbouwt, kan hij in openbare ruimtes in het spel spelen en gulle simoleon fooien krijgen van andere sims die voorbij komen.

Nog beter, sims met een hoog vaardigheidsniveau kunnen liedjes schrijven met hun instrument en deze insturen via de brievenbus om royalty’s te verdienen.

Deze methode kan resulteren in het krijgen van genoeg gulle fooien om meer geld te verdienen dan een dag op het werk, maar er moet wel veel tijd in worden gestoken om de vaardigheden van de sim op te bouwen tot een hoog niveau.

Sims zijn ook afhankelijk van het spelen op een goede locatie op een goed moment, met veel sims die bereid zijn om fooi te geven.

Schilderen Sims 4

Schilderen

Soms zijn de oude, klassieke methodes de beste.

De schildersezel die beschikbaar is in het basisspel is lang een populaire methode geweest om rijk te worden, aangezien de schildervaardigheid snel oploopt.

Sims kunnen al snel duizenden simoleons per schilderij verdienen als hun vaardigheid zich ontwikkelt, en ze kunnen zelfs nog meer verdienen als ze een kostbaar schilderij van het niveau “meesterwerk” schilderen.

Het grootste nadeel van deze methode is dat een schilderij beginnen ongeveer 50-100 simoleons kost, wat niet geweldig is als spelers al weinig geld hebben.

Soms levert een laaggeschoold schilderij geen winst op, maar oefening baart kunst en er zal snel rijkdom worden verdiend.

Ga zoeken Sims 4

Ga zoeken

Als je rijk wil worden, ligt het antwoord misschien al de hele tijd voor het grijpen. De meeste Sims woonwerelden hebben voorwerpen buiten staan waar iedereen naar kan zoeken.

Door dit te doen kunnen spelers deze voorwerpen oprapen en toevoegen aan hun inventaris, die vervolgens verkocht kunnen worden voor simoleons, het bedrag hangt af van hoe zeldzaam het voorwerp is.

Deze voorwerpen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, kikkers, vis van het vissen in lokale meren, en wilde planten.

Bepaalde pakketten, zoals het uitbreidingspakket Country Living, bieden extra, maar ook waardevolle voorwerpen voor een sim om te verzamelen, zoals paddestoelen.

Het is voor elke sim makkelijk om duizenden simoleons te verzamelen in een goed buitengebied, en het kan worden voltooid in zeer weinig tijd in vergelijking met de meeste hobby’s of carrières in het spel.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “The Sims 4 10 snelste manieren om rijk te worden in het spel

In De Sims 4 kan een alledaagse hobby voor je sim een verrassend goede manier zijn om snel rijk te worden. Wat zijn de beste manieren om geld te verdienen in het spel?

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)