Thor Love and Thunder lanceert opwindende nieuwe trailer

Sterren Chris Hemsworth en Natalie Portman komen weer samen in de nieuwste Marvel-film van regisseur Taika Waititi.

Thor Love And Thunder: Chris Hemsworth beloofde fans kortgeleden dat de nieuwe trailer voor Thor: Love and Thunder fantastisch zou zijn en nu kunnen ze zelf oordelen, met de nieuwe trailer die debuteert tijdens de NBA playoff-wedstrijd van maandag op ABC. Marvel kondigde de titel voor Love and Thunder al in 2019 aan tijdens San Diego Comic-Con, waar studiobaas Kevin Feige onthulde dat Natalie Portman voor het eerst sinds Thor: The Dark World (2013) zou terugkeren naar de franchise.

In de nieuwe film zal Portman’s Jane Foster de mantel van Mighty Thor op zich nemen. Andere sterren zijn Tessa Thompson, die terugkeert als Valkyrie, en franchise nieuwkomers Christian Bale en Russell Crowe. Het project brengt acteurs uit de Guardians of the Galaxy franchise terug, waaronder Chris Pratt en Dave Bautista.

Filmmaker Taika Waititi keert terug om Love and Thunder te regisseren nadat hij de Thor-franchise nieuw leven inblies met Thor: Ragnarok (2017). 

In de jaren daarna heeft Waititi een Oscar gewonnen en is hij een belangrijk onderdeel geworden van de Disney-familie, acteert hij in en regisseert hij afleveringen van de Disney+-serie The Mandalorian en ontwikkelt hij een Star Wars-film voor de studio.

Met Love and Thunder wordt Hemsworth de eerste Marvel-acteur die een vierde solofilm op zijn naam schrijft. Het personage verscheen voor het laatst in Avengers: Endgame (2019) waarin de wereld kennismaakte met een Thor die depressief was nadat hij er niet in slaagde Thanos te stoppen. 

Love and Thunder’s eerste teaser debuteerde slechts een maand geleden in april, en onthulde een Thor die het superheldenleven had opgegeven na de gebeurtenissen van Endgame.

Thor Love and Thunder opent op 8 juli in de bioscoop.

Bekijk de trailer hieronder.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)