For All Mankind Seizoen 3 Trailer, Release Datum, Cast, en alles wat we tot nu toe weten

For All Mankind Seizoen 3: De 20e eeuw heeft ons enkele filmklassiekers gegeven die de toekomst van de cinema hebben beïnvloed, zoals Gone With the Wind (1939), Citizen Kane (1941), Casablanca (1942) en The Wizard of Oz (1939), maar heeft ons ook enkele andere belangrijke gebeurtenissen gegeven die de wereld zoals we die nu kennen, mee hebben gevormd. 

Een van die gebeurtenissen was de wereldwijde ruimtewedloop, waarbij de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten het tegen elkaar opnamen om de eerste natie te worden die iemand naar de maan stuurde. 

De Verenigde Staten kwamen als winnaar uit de bus toen de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong in 1969 de eerste man op de maan werd. 

De sciencefictionserie For All Mankind van Apple TV+ stelt zich voor wat er zou zijn gebeurd als de Sovjet-Unie die race had gewonnen.

For All Mankind verkent een alternatieve versie van de maanlanding waarin Alexei Leonov, een Sovjet-kosmonaut, de eerste man op de maan wordt. 

In deze versie van de geschiedenis zorgt het feit dat de Sovjet-Unie als eerste iemand naar de maan stuurt ervoor dat de ruimtewedloop nog tientallen jaren voortduurt terwijl de Verenigde Staten proberen de achterstand in te lopen. 

De serie is gemaakt en geschreven door Ronald D. Moore, Ben Nedivi, en Matt Wolpert. In de hoofdrollen Joel Kinnaman, Michael Dorman, Shantel VanSanten, Sarah Jones, Jodi Balfour, en Wrenn Schmidt. 

In For All Mankind komen ook enkele historische figuren voor, zoals Neil Armstrong, Buzz Aldrin (de tweede man op de maan), senator Ted Kenny, en de voormalige Amerikaanse presidenten Ronald Reagan en Richard Nixon. 

For All Mankind is geproduceerd voor Apple TV+ en het eerste seizoen ging op 1 november 2019 in première. Apple TV+ verlengde de serie voor een tweede seizoen in oktober 2019 en het tweede seizoen ging in première op 19 februari 2021. 

In december 2020, voordat het tweede seizoen werd uitgezonden, werd de show vernieuwd voor een derde seizoen.

Het eerste seizoen van de serie concentreerde zich op de aankomst van Leonov op de maan, de effecten die dit had op NASA, en de inspanningen van de Verenigde Staten om de Sovjet-Unie in te halen. 

Het tweede seizoen speelt zich af in 1983, bijna tien jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen. Het speelt zich af op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, wanneer de spanningen tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie op hun hoogtepunt zijn. 

Het tweede seizoen richt zich op hoe de wereld is veranderd na de overwinning van de Sovjet-Unie. 

Het derde seizoen van For All Mankind speelt zich af in het midden van de jaren negentig en concentreert zich op de onderlinge strijd tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie over het volbrengen van de missie naar Mars.

For All Mankind is genomineerd voor en won verschillende prijzen, waaronder de Saturn Awards voor Best Fantasy Television Series, de Primetime Creative Arts Emmy Awards, en de Producers Guild of America Awards.

Benieuwd naar het nieuwste seizoen van deze veelgeprezen serie? Hier is alles wat je moet weten over For All Mankind Seizoen 3, van de releasedatum tot het plot.

Waar gaat For All Mankind Seizoen 3 over?

De officiële synopsis voor het derde seizoen van For All Mankind luidt:

Het spannende nieuwe seizoen van de alternate-reality serie neemt kijkers mee naar een nieuw decennium, begin jaren 90 met een razendsnelle race naar een nieuwe planetaire grens: MARS.

De Rode Planeet wordt het nieuwe front in de ruimterace, niet alleen voor de VS en de Sovjet-Unie, maar ook voor een onverwachte nieuwkomer die veel te bewijzen heeft en nog meer op het spel staat.

De personages komen tegenover elkaar te staan als hun ambities voor Mars met elkaar in conflict komen en hun loyaliteit wordt getest, waardoor een snelkookpan ontstaat die zich opbouwt naar een climactische ontknoping.

Bekijk de For All Mankind Seizoen 3 Trailer

De officiële trailer voor For All Mankind werd vrijgegeven op 16 mei 2022. De trailer laat ons kennismaken met een race naar Mars tussen NASA en de Sovjet-Unie.

We kunnen het gevoel van urgentie tussen het duo voelen over wie de missie als eerste zal volbrengen. Dit blijkt duidelijk uit een clip waarin NASA Dev Ayesa van Helios (een privé-onderneming) brieft en benadrukt dat als eerste aankomen het enige is dat telt.

Verschillende ruimtebemanningen landen op Mars en de trailer duikt in de ontdekkingen, de risico’s en de conflicten die tussen de verschillende bemanningen ontstaan.

Er is spanning, drama, conflict, en alle spanning die ons voorbereidt op wat For All Mankind Seizoen 3 te bieden heeft.

Vooraf aan de volledige trailer werd op 11 april ook een datumaankondiging teaser vrijgegeven, die je hier kunt bekijken:

Hoeveel afleveringen heeft For All Mankind Seizoen 3?

For All Mankind Season 3 zal net als het eerste en tweede seizoen tien afleveringen hebben. Elke aflevering duurt 48-76 minuten.

Wanneer en waar zal For All Mankind Seizoen 3 worden uitgebracht?

For All Mankind seizoen 3 gaat op vrijdag 10 juni 2022 exclusief op Apple TV+ in première. Je kunt ook alle afleveringen van de eerste twee seizoenen streamen op Apple TV+.

Als je geen Apple TV+ hebt, kun je je abonneren voor een maand voor $4,99 met een gratis proefperiode van zeven dagen of je kunt een jaarabonnement nemen van $49,99.

Wie zit er in de cast van For All Mankind Seizoen 3?

Joel Kinnaman keert terug als de fictieve NASA astronaut Edward Baldwin in For All Mankind seizoen 3.

Kinnaman is bekend van zijn rol als detective Stephen Holder in AMC’s misdaad dramaserie The Killing, waarvoor hij een Saturn Award nominatie kreeg voor Beste Bijrol op Televisie.

Kinnaman is ook bekend van zijn rol als Rick Flag in de DC superheldenfilm Suicide Squad, en gouverneur Will Conway in de Amerikaanse remake van de politieke thriller House of Cards.

Ook Shantel VanSanten keert terug in seizoen 3 voor haar rol als Karen Baldwin, de vrouw van Edward Baldwin. Je zou VanSanten kunnen herkennen van haar rol als Quinn James in de tiener drama serie One Tree Hill.

VanSanten was ook te zien in shows als Shooter en The CW’s The Flash en films als Final Destination en Something Wicked.

Edi Gathegi zal toetreden tot de cast van For All Mankind Seizoen 3. Gathegi zal de rol spelen van Dev Ayesa, een charismatische visionair met zijn zinnen gezet op de sterren.

Gathegi is bekend van zijn hoofdrol als Ronald Dacey in de misdaad drama serie StartUp en zijn terugkerende rol als Dr. Jeffrey Cole in de medische drama serie, House.

Andere castleden die terugkeren voor seizoen 3 zijn Jodi Balfour (Bomb Girls), Sonya Walger (Coupling), en Wrenn Schmidt (Boardwalk Empire). Twee hoofdrolspelers die niet terugkeren voor seizoen 3 zijn Sarah Jones (die Tracy speelde) en Michael Dorman, wiens verhaal eindigde in de finale van seizoen 2.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

15 thoughts on “For All Mankind Seizoen 3 Trailer, Release Datum, Cast, en alles wat we tot nu toe weten

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)