The Umbrella Academy Seizoen 3 Trailer 6 Nieuwe Superkrachten Onthuld

The Umbrella Academy: Het internet is de laatste tijd geëxplodeerd met trailers en teasers en theorieën duiken op in welke richting je ook kijkt. Een van de meest opwindende nieuwe trailers kondigt de aanstaande terugkeer aan van de populaire superkrachtige (en superbeschadigde) Hargreeves familie. The Umbrella Academy seizoen 3 trailer is twee minuten en drieëntwintig seconden van hoge uitdagingen, wilde nieuwe krachten, en vakkundig blitse humor.

The Umbrella Academy Seizoen 3

De helden van de Netflixserie eindigden het vorige seizoen door ternauwernood het einde van de wereld te voorkomen. Toen ze teruggingen naar de toekomst, ontdekten ze dat hun tijdlijn niet is zoals ze hem achterlieten. 

In deze nieuwe toekomst zijn de Sparrows de bewoners van de Academy. Dit betekent een hele nieuwe set broers en zussen met hun eigen vreemde krachten. De eerste trailer van het derde seizoen geeft een kijkje in wat de zeven oorspronkelijke Hargreeves-kinderen te wachten staat.

Marcus de eerste van het nieuwe team

Voor elk van de superhelden die je kent, is er een Marcus die hun tegenpool is. Luther heeft de gave van onmenselijke kracht, die werd versterkt na een ongeluk dat zijn lichaam misvormd achterliet. 

Hij wordt ook geacht de leider te zijn van de Umbrella Academy. Zijn Sparrow tegenhanger is Marcus.

Marcus, gespeeld door Justin Cornwell, is de leider die de Sparrows aan de fans zal voorstellen. In de trailer staat de nieuwe Nummer 1 tegenover Tom Hopper’s Luther. 

Fans moeten er rekening mee houden dat Marcus zijn eigen gaven heeft van superkracht, snelle intelligentie, en uitstekend leiderschap. Zijn vaardigheden vormen al een bedreiging voor Luther en het team in de trailer, en zullen zeker weer opduiken in het komende seizoen.

Fei een kracht van de natuur

Emmy Raver-Lampman’s Allison heeft de gave om elk gerucht dat ze uitspreekt tot waarheid te maken. In het verleden hebben Allisons krachten haar tot niets dan pijn en verdriet geleid. 

Ze heeft vele malen geprobeerd haar gaven niet meer te gebruiken, maar uiteindelijk maakt ze altijd een uitzondering als het lot van de wereld op het spel staat.

Actrice Britne Oldford speelt de versie van Nummer Drie in deze tijdlijn. Gekleed in een boosaardig kostuum, met een donkere zonnebril en krassen op haar gezicht, komt Fei de trailer van het derde seizoen binnen alsof ze de kamer bezit. 

Tijdens haar verschijning in de trailer, laat Fei zien dat ze vogels kan oproepen en beheersen. Ze gebruikt haar krachten om die vogels achter Vijf, Luther, en haar tijdlijn tegenhanger, Allison, aan te sturen.

Sloane, Jayme, Grace: De mysterieuze dames

Er zijn drie Sparrow Academy personages in The Umbrella Academy Seizoen Drie trailer die een beetje meer een mysterie blijken te zijn dan de rest. Sloane (Nummer Vijf) en Jayme (Nummer Zes) zijn twee van de nieuwe Hargreeves zusjes. In tegenstelling tot hun andere broers en zussen, werden hun krachten echter niet onthuld in de trailer.

Misschien nog raadselachtiger dan de verborgen krachten van de twee zussen is de terugkeer van Grace. In een fractie van een seconde tegen het einde van de trailer, duikt de voormalige verzorgster van de kinderen van de Umbrella Academy weer op. Ze schiet een vuurkolom af en heeft een gloeiend oog. Fans kunnen alleen maar raden welke rol ze in het derde seizoen zal spelen.

Jake Epstein transformeert in Alphonso Hargreeves voor seizoen drie. Hoewel hij vermeld staat als Nummer Vier in de Sparrows, is hij te zien in een gevecht met Diego in plaats van de Nummer Vier van de The Umbrella Academy, Klaus. 

David Castañeda’s Diego heeft een gave die hem deskundige vechtvaardigheden geeft, samen met een ontwikkelend vermogen om wapens te manipuleren.

Alphonso’s krachten lijken, net als die van Diego, gericht te zijn op verbeterde vechtvaardigheden. In de trailer vecht Castañeda’s Diego tegen Epstein’s Alphonso, en het ziet er niet naar uit dat Nummer Twee aan het winnen is. 

Ongetwijfeld zal er later in het seizoen een rematch plaatsvinden, waar je achter kunt komen wanneer The Umbrella Academy’s terugkeert op 22 juni.

Ben de ware dubbelganger

Ben de ware dubbelganger

Fans zijn het erover eens dat wat er met Ben gebeurde aan het einde van het tweede seizoen hartverscheurend was. Door Vanya te helpen zichzelf te accepteren en haar krachten onder controle te krijgen, viel Bens geest uit elkaar en stierf hij voor de tweede keer. 

Zijn opoffering redde zowel zijn zus als de wereld. De tranentrekkende scène werd verondersteld het einde te zijn van het geliefde personage.

Fans verheugden zich toen ze hoorden dat de nieuwe tijdlijn ook een nieuwe Ben Hargreeves bevat. Sparrow Ben heeft hetzelfde gezicht, dezelfde naam en dezelfde eerste gaven als zijn Umbrella tegenhanger. 

Maar daar houden de gelijkenissen op. Een andere geschiedenis, sterkere krachten en een woeste persoonlijkheid zorgen ervoor dat Justin H. Min’s Sparrow-versie van Ben heel anders zal zijn dan de beminnelijke geest die je kende.

The Cube De vreemdste veruit

The Cube De vreemdste veruit

Vanya was Nummer Zeven in de laatste twee seizoenen van de serie. Haar vader vreesde dat ze niet in staat zou zijn haar aanzienlijke kracht te beheersen en uiteindelijk de wereld zou vernietigen. 

Omdat hij zo’n verschrikkelijke vader was, bestond zijn oplossing erin Vanya’s gaven te onderdrukken. Ondanks haar vaders inspanningen, vernietigt ze uiteindelijk toch de wereld (twee keer, zoals ze trots vertelt in de trailer). 

In het derde seizoen zal het zevende lid van de Umbrella Academy ongetwijfeld een kracht blijven om rekening mee te houden.

Echter, de vreemde kubus die is opgedoken in de trailer van seizoen drie zou wel eens Vanya’s gelijke kunnen zijn. De kubus (genaamd Christopher) heeft volgens de geruchten enkele krachten in zijn repertoire, maar de enige daarvan wordt getoond in de trailer. 

Daarin is te zien hoe Christopher de vijandige Umbrella Academy uitschakelt met een kracht die hen verlamt van angst. Er is geen twijfel dat de Cube en de omvang van zijn mogelijkheden een van de vele mysteries zal zijn die de oorspronkelijke Hargreeves familie moet ontrafelen in het spannende derde seizoen van de serie.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)