Bruce Willis laatste film zal zijn perfecte laatste rol zijn

Bruce Willis pensioen is het einde van een enorme carrière voor de Die Hard acteur. Hier is waarom Willis' laatste film, Paradise City, zijn perfecte finale zal zijn.

Na meer dan 40 jaar films maken, heeft Bruce Willis zijn pensioen aangekondigd om zijn carrière af te sluiten met een perfecte laatste rol. Met zijn eerste rol in 1980, heeft Willis bijna 150 keer op grote en kleine schermen gespeeld, heeft hij dit jaar zeven films uitgebracht, en zijn er nog drie in postproductie. Hier is waarom zijn laatste film, Paradise City, de perfecte manier is om zijn ongelooflijke carrière af te sluiten.

Willis staat bekend om zijn grappige, stoere rollen in misdaadfilms, en Paradise City lijkt een testament te zijn voor het soort rol waar Bruce Willis zijn carrière op bouwde.

Het handelsmerk van de acteur begon in de tv-show Moonlighting in de late jaren 80, toen hij een pientere privédetective speelde. Het was echter zijn rol als de bijdehante, actieheld John McClane in de Die Hard-franchise, die echt zijn nalatenschap creëerde. 

Daarna bevat Willis hitlijst een verzameling rollen die meestal dienen als herhalingen van McClane, zoals Butch Coolidge in Pulp Fiction, de stem van Mickey de wijsneuzerige baby in Look Who’s Talking en het vervolg daarop, Harry Stamper in Armageddon, Korben Dallas in The Fifth Element, en een stoïcijnse rol als de geest, Malcolm Crowe, in The Sixth Sense.

Bruce Willis Paradice City

Paradise City speelt zich af in Hawaï en lijkt een geweldige kans voor Willis om te doen waar hij goed in is.

De film wordt beschreven als vergelijkbaar met Miami Vice (waar Willis ook in speelde), maar met premiejagers in plaats van agenten en ziet Bruce Willis als Ryan Swan, een man die uit is op wraak.

Swans doel is om zich een weg te vechten door de Hawaiiaanse misdaadwereld om de misdaadleider te vinden en te doden die zijn vader vermoordde. 

En terwijl de beschrijving van Paradise City al het potentieel heeft om de perfecte laatste rol voor Bruce Willis pensioen te zijn, speelt ook zijn oude tegenspeler John Travolta in de film, waardoor Willis carrière de cirkel rond maakt voor het einde.

Bruce Willis laatste film zal zijn perfecte laatste rol zijn 02

Hoewel Willis en Travoltas eerste filmcredit Look Whos Talking in 1989 is, liet de film weinig gelegenheid voor gedeelde schermtijd, omdat Willis rol een voice-over was. 

Het was Quentin Tarantinos cultklassieker Pulp Fiction uit 1994 die Willis en Travolta echt de kans gaf om samen te werken. 

In Paradise City zullen de twee legendarische acteurs opnieuw samenkomen in een duo dat een bewijs is van wat misschien wel het hoogtepunt van Willis carrière kan worden genoemd.

Naast de epische reünie van Willis en Travolta, is Paradise City geschreven door Corey Large die er al meer dan 15 jaar naar streeft om Willis en Travolta terug samen op het scherm te krijgen (Large wordt bijgestaan door Edward Drake als co-writer). 

Ondanks zijn betrokkenheid bij verschillende van Willis recente onsuccesvolle films, belooft Larges zoektocht veel goeds voor Paradise City, wat suggereert dat hij een fan is van Willis en Travoltas vorige samenwerking, en zal werken om dezelfde chemie te creëren die we bijna 30 jaar geleden zagen. 

Omdat Paradise City op het punt staat Willis laatste film voor zijn pensioen te worden, hoopt het publiek ongetwijfeld op meer van de back-talking badass die ze tijdens Bruce Willis lange en uitzonderlijke carrière hebben leren kennen en liefhebben.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)