Glee Heeft Een Nieuwe Streaming Thuis Gevonden

Glee is een Amerikaanse, komische, muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. Het verhaal gaat over een groep jongeren die onder leiding van hun leerkracht op hun school McKinley High een koor beginnen. De fictieve school bevindt zich in Lima, Ohio.

Centraal in het verhaal zijn de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten omgaan tegen vooroordelen van hun medescholieren en enkele leerkrachten.

De serie werd een succes en Fox bestelde na drie afleveringen een volledige reeks van 22 afleveringen.

Begin 2010 kondigde Fox aan der er een tweede seizoen van de serie zou komen. Enkele maanden na de aankondiging van een tweede seizoen werd in mei 2010 bevestigd dat er ook een derde seizoen zou komen.

Glee werd bedacht door Ian Brennan en ontwikkeld door Ryan Murphy. De serie was in Vlaanderen te bekijken vanaf 27 december 2010 op 2BE. De serie werd na twee weken van de buis gehaald door tegenvallende kijkcijfers.19 februari 2011 werd de serie hervat op zaterdag!

In oktober 2013 kwam het nieuws dat het zesde seizoen van Glee ook het laatste seizoen zou zijn van de serie. Een van de redenen om met de serie te stoppen was de dood van een van de hoofdrolspelers Cory Monteith!

Glee was van 2019 te zien bij Netflix waar de serie afscheid nam van de streamer. Nu keert Glee terug naar streaming zowel bij Disney+ en Hulu.

Disney+ en Hulu maakte de aankondiging gezamelijk bekend via National Streaming Day. De aankondiging kun je hieronder herbekijken.

Glee Disney+ en Hulu Aankondiging National Streaming Day

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)