Bad Boys 4 laatste nieuws door Sony voorzitter

Sony voorzitter Tom Rothman houdt vol dat Bad Boys 4 nog steeds in ontwikkeling is ondanks Will Smith's beruchte Oscars mep incident.

Bad Boys 4 is nog steeds in ontwikkeling ondanks het Oscars-incident van Will Smith, zegt Sony-voorzitter Tom Rothman. Michael Bay liet in 1995 het originele Bad Boys op de wereld los, met Smith en Martin Lawrence in de rollen van buddy cops. Bad Boys II volgde in 2003, met de twee sterren en Bay terug voor meer actie.

Bad Boys 4 In Ontwikkeling

Maar de wereld leek genoeg te hebben van Smith en Lawrence als agenten na Bad Boys II, alhoewel het vervolg het origineel ver overtrof met 273 miljoen dollar aan de kassa’s. 

Het zou inderdaad tot 2020 duren voordat Sony de franchise zou hernemen met een derde film, getiteld Bad Boys For Life. 

Alhoewel Bay niet terugkeerde als regisseur voor de derde Bad Boys, deden Smith en Lawrence dat wel. 

En het bleek dat de film Bay niet nodig had, want Bad Boys For Life bracht wereldwijd een verrassende 426 miljoen dollar op. 

Zulke grote kassuccessen garandeerden natuurlijk dat Bad Boys zou blijven voortbestaan, en inderdaad werd bevestigd dat Bad Boys 4 midden 2020 in de maak zou zijn.

Maar de weg naar Bad Boys 4 leek een grote hobbel te nemen dankzij Smith’s incident bij de Oscars van dit jaar, waar hij presentator Chris Rock een klap gaf als reactie op Rock’s grap over Jada Pinkett. 

In april werd gemeld dat Bad Boys 4 op pauze stond omdat Smith de gevolgen ondervond van de klap die hij Rock op de camera gaf. 

Sony voorzitter Rothman heeft echter zojuist een verklaring afgelegd waarin hij de berichten weerlegt dat Bad Boys 4 op pauze staat. 

In een reactie op het nieuws dat de studio op de rem zou trappen voor een vierde Bad Boys-film, zei Rothman:

Nee. Dat was onjuist. De film is al in ontwikkeling en is dat nog steeds.

Er waren geen remmen om op te trappen omdat de auto niet in beweging was.

Dit was een zeer ongelukkig iets dat gebeurde, en ik denk niet dat het echt mijn plaats is om commentaar te geven, behalve om te zeggen dat ik Will Smith al vele jaren ken, en ik ken hem als een goed mens.

Dit was een voorbeeld van een zeer goed persoon die een zeer slecht moment had, ten overstaan van de wereld.

Ik geloof dat zijn verontschuldiging en spijt oprecht zijn, en ik geloof in vergeving en verlossing.

Bad Boys 4 laatste nieuw door Sony voorzitter 02

Smith kreeg natuurlijk veel kritiek in de nasleep van zijn Oscars incident en kreeg straf van de Academy, die hem voor tien jaar verbannen van de Oscars. 

Een tik op de vingers van de Academy was echter niet het grootste gevolg van The Slap, want verschillende projecten van Smith hebben statusveranderingen ondergaan sinds die avond bij de Oscars. 

Begin april werd bekend dat Smiths door David Leitch geregisseerde Fast & Loose door Netflix in de ijskast was gezet na de Oscars-controverse. 

Vervolgens werd eind april bekend dat het langverwachte Bright 2 door Netflix was geschrapt. 

In mei werd gemeld dat de release van Smith’s Apple TV+ slavendrama Emancipation was uitgesteld tot 2023.

Maar het lijkt erop dat Bad Boys 4 niet zo’n verandering in status zal ondergaan dankzij Smith’s klap. 

Maar afgaande op Rothman’s verklaringen, lijkt het erop dat de ontwikkeling van de vierde Bad Boys film al niet erg snel ging. 

Het valt natuurlijk nog te bezien of Smith’s carrière ooit volledig herstelt van The Slap.

Voorlopig lijkt het er echter op dat Rothman en Sony bereid zijn om achter de ster te staan. 

Dit staat inderdaad in schril contrast met de reactie van Netflix, die hun eigen samenwerking met Smith na de Oscar-avond snel beëindigden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!

Bron: Sony, Screen Rant, Deadline

 
Please follow and like us:
Pin Share

13 thoughts on “Bad Boys 4 laatste nieuws door Sony voorzitter

Sony voorzitter Tom Rothman houdt vol dat Bad Boys 4 nog steeds in ontwikkeling is ondanks Will Smith's beruchte Oscars mep incident.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)