Amy Adams Een Moeder Die In Een Hond Veranderd

Amy Adams gaat naar Hulu voor hun aankomende horrorfilm Nightbitch, een bewerking van Rachel Yoders debuutroman over een moeder in een buitenwijk die verwilderd.

Amy Adams kanaliseert haar innerlijke beest als ze een unieke rol aanneemt in Hulu’s aankomende verfilming van Nightbitch. De onttoverde ster is druk bezig geweest. Ze keerde terug voor het veelgevraagde vervolg op Enchanted, na een rol als Lois Lane in het DC Extended Universe en een hele reeks streaming- en onafhankelijke projecten.

Ondanks enkele slecht ontvangen misstappen in Hillbilly Elegy en Dear Evan Hansen, heeft de zesvoudig Oscargenomineerde bewezen een consistent uitstekende performer te zijn.

Amy Adams Nightbitch

Romkoms en familiefilms zoals het originele Enchanted, Leap Year en The Muppets bepaalden een groot deel van Adams’ vroege carrière, maar de actrice heeft zich de laatste tijd in een dynamischer genre genesteld. 

Amy Adams rol tegenover Superman in Justice League en films als American Hustle, The Master, Vice, Arrival en Nocturnal Animals hebben een meer dramatische kant van Adams’ acteercapaciteiten laten zien. 

Alhoewel veel van Amy Adams succes uit bijrollen komt, is ze een capabele hoofdrolspeelster en zal ze dat proberen te laten zien in een nieuwe film die een beetje buiten haar bereik ligt.

Variety meldt dat Adams de hoofdrol zal spelen in de donker komische neo-horror film Nightbitch, een verfilming van Rachel Yoder’s gelijknamige debuutroman. 

Het boek volgt een huismoeder uit een buitenwijk die gelooft dat ze verandert in een hondachtige, die verwilderde neigingen vertoont terwijl ze worstelt met de zorg voor kinderen en een vermoeiende, traditionele familiestructuur. 

A Beautiful Day in the Neighborhood regisseuse Marielle Heller is de regisseur van dit vreemde verhaal over moederschap, dat wereldwijd voor meer dan 25 miljoen dollar is verkocht aan Searchlight Pictures van Annapurna. 

Bekijk hieronder de cover van het boek:

De casting voelt ongelooflijk passend, omdat Amy Adams kortgeleden een thuisblijfmoeder speelde (die technisch gezien agorafobisch is) in The Woman in the Window, een van haar meer emotioneel veeleisende optredens. 

Maar ondanks haar ervaring in meer gestroomlijnde thrillers en zwarte komedies, is Adams nauwelijks in aanraking gekomen met het horrorgenre, op een kleine rol in de horrorparodie Psycho Beach Party in 2000 na, haar tweede acteerprestatie uit haar carrière. 

Heller is echter vol vertrouwen over haar prestatie en zegt: Het aanpassen van [Nightbitch] met Amy Adams in gedachten is het ding dat me door de pandemie heen heeft gehouden.

Adams heeft zich sinds Psycho Beach Party ontpopt tot een van Hollywoods meest veelzijdige actrices, dus haar gebrek aan ervaring in horror zou nauwelijks een belemmering mogen zijn gezien de mix van genres in de film.

Met twee geprezen vrouwelijke filmmakers aan boord, zou Nightbitch wel eens een van de beste Hulu Originals tot nu toe kunnen worden, maar misschien alleen als ze een aantal van de kritiekpunten van boeklezers kunnen omzeilen.

Terwijl de metamorfose naar een hond de hoofdzaak is, was de moeilijkheid van het moederschap het meest intrigerende element in veel recensies, maar anderen vonden het boek gewoon saai.

Als Nightbitch een goedlopende film blijkt te zijn, zouden Hellers emotionele regiestijl en Adams’ vurige interpretatie van Yoders personage het publiek de spannende verfilming kunnen geven waarnaar het verlangt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

17 thoughts on “Amy Adams Een Moeder Die In Een Hond Veranderd

Amy Adams gaat naar Hulu voor hun aankomende horrorfilm Nightbitch, een bewerking van Rachel Yoders debuutroman over een moeder in een buitenwijk die verwilderd.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)