Jessica Chastain en Ralph Fiennes verbergen een misdaad

The Forgiven film trailer ziet Ralph Fiennes & Jessica Chastain per ongeluk een jongen doden terwijl ze in Marokko zijn en proberen om hun misdaad te verdoezelen.

Jessica Chastain en Ralph Fiennes: The Forgiven trailer onthult John Michael McDonagh’s nieuwe film is een gespannen, zanderige, en gewelddadige affaire. Gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2021 van Lawrence Osborne, werd The Forgiven voor het eerst aangekondigd in Cannes 2018, met Ralph Fiennes in de hoofdrol. 

Het begon de hoofdopnamen in februari 2020 in Marokko en werd hervat na een pauze van zes maanden als gevolg van de Covid-19-pandemie. Ook in de hoofdrollen zijn Matt Smith, Jessica Chastain en Caleb Landry Jones.

Jessica Chastain en Ralph Fiennes: The Forgiven

The Forgiven trailer, gedeeld door Roadside Attractions, toont David (Ralph Fiennes) en Jo (Jessica Chastain) op weg naar een bruiloft in Marokko wanneer ze een jonge lokale jongen aanrijden. 

Op de bruiloft proberen ze het incident te verdoezelen en deel te nemen aan de festiviteiten, maar het weekend wordt verzuurd door de komst van de vader van de jongen, wat leidt tot een culturele botsing gevuld met bedrog en vergelding. 

De sfeer is gespannen en er lijken een heleboel twists in het verschiet te liggen. Bekijk de trailer hieronder:

Hoewel The Forgiven pas op 1 juli uitkomt, ging de film vorig jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival en kreeg daar lovende kritieken. 

De meeste critici waren te spreken over de kwaadaardige toon van de film en de onbetrouwbare personages, vooral Fiennes’ David. 

Ook het script kreeg veel lof toegezwaaid, wat typisch is voor McDonagh, wiens eerdere films als The Guard en Calvary uitstekende scenario’s hadden. 

Voor fans van wendingen en spannende shocks is The Forgiven een must om te zien.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)