1883 De Yellowstone Prequel Serie Update

Yellowstone prequel serie 1883 is officieel verlengd met seizoen 2 en zal zich nu richten op een nieuw legendarisch Amerikaans historisch personage.

1883 seizoen 2 is officieel verlengd en zal zich nu richten op de legendarische wetsdienaar Bass Reeves. Het eerste seizoen van de Yellowstone prequel serie volgde James Dutton (Tim McGraw) en Margaret Dutton (Faith Hill) terwijl ze hun familie en een groep van verschillende migranten leiden langs het ruwe terrein van het Amerikaanse Westen richting Oregon.

1883 Yellowstone Prequel Serie

Gecreëerd door de schrijver Taylor Sheridan van Hell or High Water, was het aanvankelijk de bedoeling dat 1883 zou eindigen na de laatste aflevering.

Sheridan heeft de Yellowstone-franchise ook uitgebreid met twee extra spin-offs – 1932 zal opnieuw een prequel zijn op Yellowstone en zal zich richten op een nieuwe generatie Duttons die zich afspeelt tijdens de Drooglegging en de Grote Depressie.

Harrison Ford en Helen Mirren zullen de hoofdrollen spelen in deze nieuwe serie. 6666 is een directe spin-off van Yellowstone en zal gaan over de legendarische Texaanse ranch de Four Sixes in een moderne setting.

Reeves was de eerste zwarte hulpsheriff van de U.S. Marshals ten westen van de Mississippi rivier.

Geboren als slaaf in 1838, ontsnapte Reeves aan zijn eigenaar tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog en leefde met enkele inheemse stammen.

In 1875 werd hij later aangeworven als plaatsvervanger om toezicht te houden op meerdere gebieden die grote populaties inheemse Amerikanen herbergden, omdat hij verschillende van hun talen machtig was.

In zijn tijd arresteerde Reeves meer dan 3000 outlaws en doodde er 14, naar verluidt zonder ooit ernstig gewond te raken.

Volgens Deadline is de Yellowstone spinoff serie 1883 seizoen 2 officieel vernieuwd en zal zich richten op Bass Reeves. 

De serie begon als een Sheridan project, dat los stond van de Yellowstone franchise, met Selma hoofdrolspeler David Oyelowo in de titulaire rol. 

Met de recente aankondiging, is 1883 seizoen 2 officieel getiteld 1883: The Bass Reeves Story. Het is nog niet bekend of een van de oorspronkelijke cast zal terugkeren voor het komende seizoen.

Of Reeves een interactie zal hebben met de Dutton’s in 1883 seizoen 2 valt nog te bezien.

Hoewel het een mogelijkheid is dat de twee partijen elkaars pad zullen kruisen, is het misschien onwaarschijnlijk omdat 1883: The Bass Reeves Story de productie begon als een op zichzelf staand project.

Hoewel er geen specifieke details over de relatie van de aankomende serie met de franchise zijn onthuld, is het mogelijk dat de legendarische wetsdienaar zich bij de cast van het vorige seizoen voegt.

Aan het einde van 1883 seizoen 1, beloofde Dutton om zijn familie te vestigen en een huis te bouwen waar zijn dochter Elsa Dutton (Isabel May) stierf. 

Zoals uitgelegd in de serie, evenals in de originele Yellowstone serie, waarin de nakomelingen van Dutton nog steeds op het land wonen, was het gebied ooit het thuis van veel inheemse volken. 

Hoewel Reeves voornamelijk diende als een plaatsvervangend U.S. Marshal in Texas, Oklahoma, en Arkansas, is het mogelijk dat de komende serie een voortvluchtige outlaw bevat die de wetsdienaar leidt tot in Montana en de Duttons familie ranch. 

Alleen de tijd zal leren of het verhaal van Reeves verweven zal raken met dat van James Dutton in 1883: The Bass Reeves Story, omdat de serie nog een releasedatum moet krijgen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

15 thoughts on “1883 De Yellowstone Prequel Serie Update

Yellowstone prequel serie 1883 is officieel verlengd met seizoen 2 en zal zich nu richten op een nieuw legendarisch Amerikaans historisch personage.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)