The Witcher seizoen 3 cast naar verluidt twee nieuwe tovenaressen

De Henry Cavill serie The Witcher cast Rochelle Rose en Safiyya Ingar, mogelijk als de tovenaressen Margarita Laux-Antille en Keira Metz.

The Witcher heeft mogelijk twee van zijn belangrijkste tovenaressen gecast voor seizoen 3. De serie, die in 2019 op Netflix in première ging, is gebaseerd op de fantasy-romanreeks van Andrzej Sapkowski, die ook is bewerkt tot een reeks populaire videogames. Het volgt Henry Cavill als Geralt of Rivia, een monsterjager wiens lot onlosmakelijk verbonden is met prinses Ciri, gespeeld door Freya Allen. 

The Witcher Netflix Serie

Hoewel de serie tot nu toe slechts twee seizoenen heeft gelopen, is het ook opgeluisterd met een geanimeerde prequel film getiteld The Witcher: Nightmare of the Wolf in 2021 en een aankomende prequel serie in 2022, The Witcher: Blood Origin.

Hoewel de franchise aan het vertakken is, is The Witcher seizoen 3 ook goed op weg. De serie werd in september 2021 vernieuwd, enkele maanden voordat seizoen 2 op 17 december 2021 op de streamingdienst verscheen.

Waar de serie de romans slechts losjes in volgorde heeft geadapteerd, door plotpunten uit prequels en spinoffs in te brengen, zal dit seizoen hoogstwaarschijnlijk het verhaal van Time of Contempt afronden en verder gaan met Baptism of Fire.

De cast begon met het filmen van het seizoen in april van dit jaar, en meer en meer nieuwe leden zijn toegevoegd tijdens het proces.

Terugkerende rollen zijn gegeven aan Hugh Skinner, Christelle Elwin, Robbie Amell, en Meng’er Zhang, die vooral bekend is van het spelen van Xialing in het MCU fase 4 project Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen.

The Witcher-focused update site Redanian Intelligence rapporteert updates over de casting van de serie uit hun bronnen. Terwijl de casting aankondiging van Summer of Rockets’ Safiyya Ingar al is gedaan, hebben hun bronnen reden om te geloven dat ze de tovenares Keira Metz zal spelen, een jonge vrouw in de raad van Koning Foltest van Temeria.

De serie heeft ook actrice Rochelle Rose toegevoegd, mogelijk als Margarita Laux-Antille, een andere tovenares die bevriend is met Anya Chalotra’s personage Yennefer van Vengerberg.

Rose, niet te verwarren met de Titanic actrice met dezelfde naam, is een nieuw gezicht wiens carrière in de lift zit.

Ze is voornamelijk een toneelactrice, met rollen in vele sprookjesachtige projecten, waaronder Assepoester, Aladdin, The Winter’s Tale, en Jack & The Beanstalk.

Alhoewel ze in 2016 enkele televisierollen vervulde, begon haar onscreen carrière in 2020 serieus met een rol in het Britse mysteriedrama Death in Paradise, gevolgd door de films Ear for Eye en Boxing Day uit 2021.

Het is vermeldenswaard dat de personages die deze actrices spelen nog niet officieel zijn bevestigd. 

De castingaankondigingen voor The Witcher seizoen 3 lijken echter goed op elkaar aan te sluiten. 

Als dit het geval is, zal het komende seizoen nog magischer worden, mogelijk zelfs met een verhaallijn waarin de Loge der Tovenaressen een rol speelt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)