Love, Death and Robots seizoen 3 geeft volledige aflevering vrij vooraf aan première

Netflix brengt een volledige aflevering uit Love, Death & Robots seizoen 3 online vooraf aan de officiële premièredatum van het seizoen op 20 mei.

Netflix brengt vooraf aan de première van seizoen 3 een volledige aflevering van Love, Death And Robots uit. De anthologieserie landde in 2019 voor het eerst op de streamingdienst en was meteen een hit bij zowel publiek als critici. Love, Death & Robots is een verzameling korte animatiefilms van verschillende studio’s, waarbij elke aflevering een op zichzelf staand verhaal bevat binnen de sciencefiction, horror of fantasy genres. Seizoen 3 zal bestaan uit negen nieuwe, variërende verhalen met een diverse set animatiestijlen.

Love, Death And Robots

Vooraf aan de Love, Death & Robots seizoen 3 release, deelt Netflix een volledige aflevering uit het nieuwe seizoen, getiteld “3 Robots: Exit Strategies.” Deze aflevering is een vervolg op seizoen 1 aflevering 2, “Three Robots,” waarin robots K-VRC, XBOT 4000, en 11-45-G een postapocalyptische stad onderzoeken en door de overblijfselen van de menselijke beschaving ziften die er ooit leefde. 

De nieuwe aflevering heeft een soortgelijk uitgangspunt, aangezien dezelfde robots de laatst overgebleven menselijke bolwerken doorzoeken voordat ze allemaal zijn vergaan. Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Love, Death and Robots werd oorspronkelijk gemaakt door Hollywood-regisseurs Tim Miller en David Fincher, nadat ze in eerste instantie hadden geprobeerd een remake te maken van de animatiefilm Heavy Metal uit 1981. 

Het merendeel van de verhalen van seizoen 1 en 2 is geschreven door schrijver Philip Gelatt, die meeschreef aan het verhaal voor de populaire videogame Rise of the Tomb Raider. 

Met spannende nieuwe verhalen te vertellen met unieke levendige animatie stijlen, hoeft het publiek niet langer te wachten tot Netflix’s Love, Death & Robots seizoen 3 in première gaat op 20 mei voor hun eerste blik op het volgende deel.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Love, Death and Robots seizoen 3 geeft volledige aflevering vrij vooraf aan première

Netflix brengt een volledige aflevering uit Love, Death & Robots seizoen 3 online vooraf aan de officiële premièredatum van het seizoen op 20 mei.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)