The Conners producers leggen uit waarom Bev niet terugkeerde in seizoen 4 finale

De producenten van The Conners leggen uit waarom Beverly (Estelle Parsons) niet terugkeerde in de finale van seizoen 4, ondanks haar cameo in de vorige aflevering.

Producenten Bruce Helford en Dave Caplan leggen uit waarom Beverly “Bev” Harris (Estelle Parsons) niet terugkeerde voor The Conners seizoen 4 finale. Parsons speelde de moeder van Roseanne Conner (Roseanne Barr) en Jackie Harris (Laurie Metcalf) in de originele Roseanne televisieserie. Bev verscheen in alle 10 seizoenen van Roseanne, en speelde een veel prominentere rol in de latere seizoenen van de hit komedie.

The Conners

Parsons verscheen als Bev in een paar afleveringen van The Conners gedurende de eerste drie seizoenen, maar was grotendeels afwezig in The Conners seizoen 4. 

Haar laatste optreden in de spin-off show kwam in de vorm van een Zoom call in seizoen 3. 

Tijdens het gesprek straft Bev Jackie omdat ze slecht presteerde in een aflevering van Jeopardy. 

Terwijl dat gesprek diende als het laatste optreden van Bev, The Conners seizoen 4 aflevering “Three Ring Circus” onthulde haar terugkeer toen Neville (Nat Faxon) 

Dan (John Goodman) vertelde dat hij Beverly wilde uitnodigen voor zijn bruiloft met Jackie. 

Het lijkt er echter op dat het niet gelukt is.

Helford en Caplan spraken met TVLine over de ontknoping van The Conners seizoen 4 en legden uit waarom Beverly niet terugkeerde.

Helford legde uit dat, helaas, Parsons echtgenoot kortgeleden is overleden. 

De producent zei ook dat Parsons “klaar was om te gaan”, maar dat ze ook een andere plaats aangeboden kreeg in de show Grace & Frankie van Jane Fonda en Lily Tomlin. 

Bovendien legde Helford uit dat de aanhoudende COVID-19 pandemie op dit moment “te veel” was voor de acteur. 

Toch is de producent hoopvol dat Parsons een verschijning kan maken in The Conners seizoen 5. 

Bekijk de volledige uitleg van Helford hieronder:

Haar man is het afgelopen jaar overleden. Ze was klaar om te gaan, ze was klaar om naar buiten te komen. Ik denk dat ze ook [een andere aflevering van] Jane Fonda en Lily Tomlin's show [Grace and Frankie] aangeboden had gekregen. Ze zou die spots gaan doen, maar toen werd hij erg ziek en is helaas overleden. En met de pandemie en alles wat er gaande is, was het gewoon te veel voor haar op dit moment. Maar ik geloof dat ze waarschijnlijk onsterfelijk is, dus we hopen [in seizoen 5] dat ze terugkomt om Jackie en Neville het leven zuur te maken."

The Conners seizoen 4 triple-wedding finale is niet de eerste bruiloft die Beverly heeft gemist. 

Bev was ook afwezig op de bruiloft van Dan en Louise (Katey Sagal) in de seizoen 4 aflevering “The Wedding of Dan and Louise.” 

Terug in oktober van 2021, legde Helford uit dat Parsons afwezigheid bij Dan’s bruiloft te wijten was aan het feit dat het erg moeilijk was voor de 94-jarige actrice om “op dit moment te reizen” vanwege de pandemie. 

De producers wilden niet dat de acteur in een vliegtuig zou stappen en risico zou lopen. 

Aangezien de pandemie nog steeds aan de gang is, weerhield het Parsons ervan om in de finale te verschijnen, ondanks de cameo setup uitwisseling tussen Neville en Dan.

Parsons afwezigheid in The Conners seizoen 4 finale is zeer begrijpelijk, gezien de leeftijd van de actrice en haar werkelijke kwetsbaarheid tijdens de COVID-19 pandemie, evenals haar recente persoonlijke verlies.

Beverly verschijnen in zelfs maar een Zoom cameo oproep zou fans verrukt hebben, die ongetwijfeld enigszins teleurgesteld waren dat de vorige cameo setup van het personage niet werd afgemaakt, maar het was gewoon niet mogelijk.

Niettemin heeft ABC The Conners seizoen 5 bevestigd, waardoor Parsons nog een kans krijgt om volgend jaar te verschijnen en de geliefde Bev terug te zien komen in het leven van haar familie.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

7 thoughts on “The Conners producers leggen uit waarom Bev niet terugkeerde in seizoen 4 finale

De producenten van The Conners leggen uit waarom Beverly (Estelle Parsons) niet terugkeerde in de finale van seizoen 4, ondanks haar cameo in de vorige aflevering.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)