The Umbrella Academy Seizoen 3 Trailer Hargreeves Agaist The Sparrows

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor seizoen 3 van The Umbrella Academy, het hit superhelden drama over een disfunctionele superkrachtige familie. Seizoen 3 zal de leden van The Umbrella Academy meenemen naar een andere tijdlijn, waar hun adoptievader, Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore), een ander superheldenteam heeft gecreëerd, de Sparrows.

De nieuwe trailer opent met de Umbrellas die bij hun huis aankomen, om vervolgens begroet te worden door Sir Reginald en de Sparrows. 

Het wordt al snel duidelijk dat het tijdreizen in seizoen 2 heeft geknoeid met de continuïteit van de geschiedenis, en nu zitten de Hargreeves broers en zussen vast in een tijdlijn waarin Sir Reginald hen nooit heeft geadopteerd. 

Wat erger is, het lijkt erop dat ze een tijdsparadox hebben gecreëerd die de hele realiteit dreigt op te slokken.

Om te voorkomen dat de tijdparadox al het leven verslindt, moeten de Umbrellas een manier vinden om met de Sparrows samen te werken. 

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want beide families lijken niet te willen samenwerken. 

In plaats daarvan is de nieuwe trailer gevuld met heerlijke set pieces waarin de twee groepen broers en zussen elkaar te lijf gaan met hun maffe superkrachten. 

The Umbrella Academy nam ons al mee naar enkele wilde ritten, maar de trailer van Seizoen 3 laat zien dat de serie nog gekker gaat worden dan het al was.s

Seizoen 3 van The Umbrella Academy brengt Tom Hopper als Luther, David Castañeda als Diego, Emmy Raver-Lampman als Allison, Robert Sheehan als Klaus, Aidan Gallagher als Five, Elliot Page als Viktor, en Justin H. Min als Ben terug. De nieuwe castleden van seizoen 3 van The Umbrella Academy zijn Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, en Javon Walton.

Gebaseerd op de baanbrekende graphic novel serie van Gerard Way en Gabriel Bá, volgt The Umbrella Academy het verhaal van geadopteerde super broers en zussen die te maken krijgen met de schade die een leven gewijd aan het bestrijden van criminaliteit kan aanrichten bij kinderen. De serie werd gecreëerd door showrunner Steve Blackman.

Hier is de omschrijving voor seizoen 3 van The Umbrella Academy.

Nadat ze de doomsday van 1963 hebben gestopt, keert de Umbrella Academy terug naar het heden, in de overtuiging dat ze de eerste apocalyps hebben voorkomen en deze godvergeten tijdlijn voor eens en voor altijd hebben opgelost.

Maar na een kort moment van feestvieren, beseffen ze dat de dingen niet precies (oké, helemaal niet) zijn zoals ze ze achterlieten.

Kom binnen op de Sparrow Academy. Slim, stijlvol en ongeveer zo warm als een zee van ijsbergen, de Sparrows botsen onmiddellijk met de Umbrellas in een gewelddadige face-off die het minste van ieders zorgen blijkt te zijn.

Door uitdagingen, verliezen en verrassingen van hun eigen en omgaan met een ongeïdentificeerde destructieve entiteit die ravage aanricht in het universum (iets wat ze misschien hebben veroorzaakt), nu alles wat ze moeten doen is papa’s nieuwe en mogelijk betere familie overtuigen om hen te helpen recht te zetten wat hun aankomst verkeerd maakte.

Zullen ze een manier vinden om terug te keren naar hun pre-apocalyptische leven? Of staat deze nieuwe wereld op het punt om meer te onthullen dan alleen een hapering in de tijdlijn?

The Umbrella Academy seizoen 3 hits Netflix op 22 juni. Bekijk de nieuwe trailer en poster hieronder:

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)