Squid Game Seizoen 2 Releasedatum Tijdsbestek gegeven door creator

Squid Game bedenker Hwang Dong-hyuk onthult de ruwe releasedatum tijdlijn voor seizoen 2 van de Koreaanse mega-hit van het Netflix overlevingsdrama.

Squid Game-bedenker Hwang Dong-hyuk heeft een update over wanneer seizoen 2 mogelijk uitkomt op Netflix. De Zuid-Koreaanse dystopische thriller, die een groep spelers volgt die in een dodelijk toernooi strijden om geld, was in 2021 een wereldwijde sensatie. Squid Game werd de meest bekeken Netflix-show in 90 landen binnen 10 dagen na de release, en uiteindelijk de meest bekeken serie van de streamingdienst aller tijden, en verdiende 1 miljard bekeken uren in de eerste 28 dagen op het platform.

Squid Game Seizoen 2

Squid Game’s populariteit was genoeg om een seizoen 2 te garaderen, die Netflix eerder dit jaar aankondigde. 

Er zijn niet veel details over Squid Game seizoen 2 bekendgemaakt, maar Hwang heeft bevestigd dat hoofdrolspeler Seong Gi-hun (gespeeld door Lee Jung-jae) en speltoezichthouder Front Man (gespeeld door Lee Byung-hun) zullen terugkeren in het vervolgtraject.

Hwang liet kortgeleden ook doorschemeren dat Squid Game seizoen 2 meer dodelijke spellen zal introduceren die “nog beter” zullen zijn dan seizoen 1.

Wat betreft wanneer kijkers Squid Game seizoen 2 op Netflix kunnen verwachten, vertelde Hwang kortgeleden aan Vanity Fair dat het tijdsbestek rond 2023 of 2024 zou moeten zijn. 

Het verhaal is nog steeds erg in ontwikkeling, en Hwang zei dat hij tot nu toe slechts ongeveer drie pagina’s met ideeën heeft. Voordat we te diep in de details duiken, is de regisseur momenteel de laatste gesprekken met Netflix aan het afronden over het volgende seizoen van Squid Game.

Ondanks dat de makers van Squid-Game niet veel te delen hebben over hoe het verhaal verder zal gaan, is de beweging op de serie nog steeds spannend voor fans die vorig jaar gulzig door alle negen afleveringen van seizoen 1 hebben gebinged.

Echter, series die verrassingshits worden lopen altijd het risico om in hun tweede seizoen teleur te stellen, dus Hwang zal waarschijnlijk zijn tijd nemen om het script te maken en voort te bouwen op de ideeën die in het enorm succesvolle Squid-Game seizoen 1 zijn geïntroduceerd. 

Als Hwang een verhaallijn kan creëren die nog dramatischer en meeslepender is dan de vorige aflevering, zal een jaar of twee wachten op een nieuwe ronde van Squid Game zeker de moeite waard zijn.

Natuurlijk heeft Squid-Game meer gedaan dan alleen de wereld weer een vermakelijke show brengen om naar te kijken. Squid Game heeft ook een belangrijke culturele impact gehad, door Koreaans amusement wereldwijd in de schijnwerpers te zetten en voor velen als toegangspoort te dienen tot de wereld van K-drama. 

Dankzij Squid-Game en andere succesvolle ondernemingen zoals het Academy Award-winnende Parasite en Apple’s Pachinko, om nog maar te zwijgen van de wilde populariteit van K-pop, is de interesse in Koreaanse inhoud in de lift. 

Dat zou Hwang en Netflix des te meer reden moeten geven om de ontwikkeling niet te overhaasten en Squid-Game seizoen 2 de tijd te geven die het verdient.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Squid Game Seizoen 2 Releasedatum Tijdsbestek gegeven door creator

Squid Game bedenker Hwang Dong-hyuk onthult de ruwe releasedatum tijdlijn voor seizoen 2 van de Koreaanse mega-hit van het Netflix overlevingsdrama.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)