Eva Ullmann deelt nieuwe single God Complex

De Amerikaanse zangeres en songwriter Eva Ullmann heeft zojuist haar derde single God Complex gedeeld, een mooie hedendaagse r&b track over het verkeren in een situatie van misbruik. Dit is een vrij krachtig en persoonlijk nummer voor Eva Ullmann, omdat het details beschrijft over een relatie die begon met mishandeling en eindigde met jaren van therapie.

Dit is een manier voor Eva Ullmann om haar hart uit te storten en alle emoties te verwerken die ze doormaakte tijdens de misbruiksituatie, waardoor ze haar ex de schuld kan geven en kan beginnen met genezen. 

Dit krachtige en eerlijke verhaal wordt moeiteloos overgebracht door Eva Ullmann’s prachtige vocalen en expressieve manier van zingen, waardoor we elk woord dat ze zingt meteen voelen. 

Eva’s vocalen en spookachtige harmonieën worden ondersteund door een hartverwarmende hedendaagse r&b productie die een warme sfeer vol emotie creëert. Check het hieronder!

Over het lied zei Eva Ullmann,

 

God Complex was het moeilijkste nummer dat ik ooit heb geschreven, maar ook het mooiste, krachtigste en mijn favoriete nummer.

Het beschrijft een relatie die begon met mishandeling en eindigde met jaren van therapie.

God Complex is een manier om mijn emoties van een misbruiksituatie te verwerken, mijn ex uit te schelden, en te genezen in het proces.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)