PAOLO NUTINI kondigt UK en Europese tournee aan

Paolo Nutini kondigt vandaag de details aan van een UK en Europese tournee, die op 21 augustus in Limerick van start gaat. De tournee omvat een optreden in het historische Alexandra Palace in Londen en twee shows in zijn thuisland Schotland. Het nieuws van de tour volgt op de recente aankondiging dat zijn nieuwe album ‘Last Night In The Bittersweet’ op 1 juli zal verschijnen.

Fans die ‘Last Night In The Bittersweet’ bestellen voor 15.00 uur BST op maandag 23 mei, krijgen exclusieve toegang tot een voorverkoop voor tour tickets. De album pre-sale gaat open om 9 uur BST, dinsdag 24 mei, via Ticketmaster. De overige tickets gaan HIER in de voorverkoop vanaf 9 uur BST op woensdag 25 mei.

Vorige week bracht Paolo Nutini ‘Lose It’ en ‘Through The Echoes’ uit – de twee nummers geven een voorproefje van wat je kunt verwachten van ‘Last Night In The Bittersweet’.

Paolo Nutini vierde studioalbum is een 70 minuten durend epos dat de afstand overbrugt van classic rock tot post-punk tot hypnotiserende Krautrock, en in het proces zijn waarde bewijst als zijn diepste, meest gevarieerde, meest volbrachte, en uiteindelijk meest lonende set tot nu toe.

Paolo Nutini is ook bevestigd om op te treden in Later…with Jools Holland, op BBC Two en BBC iPlayer op zaterdag 11 juni”.

Paolo Nutini's UK en Europese tour data zijn:

AUGUSTUS
21e – Ierland, Limerick, Milk Market
24e – Ierland, Dublin, Olympia Theatre

SEPTEMBER
26e – Duitsland, Leipzig, Täubchenthal
27e – Duitsland, München, Neue Theaterfabrik
29e – Zwitserland, Zürich, X-Tra
30e – Italië, Milaan, Fabrique

OKTOBER
2e – Duitsland, Keulen, E-Werk Keulen
3 – Frankrijk, Parijs, La Cigale
5e – België, Brussel, Cirque Royal
6e – Luxemburg, Rockhal Club
8e – Nederland, Amsterdam, Paradiso
9e – Nederland, Amsterdam, Paradiso
22e – Verenigd Koninkrijk, Manchester, O2 Victoria Warehouse
25e – UK, Londen, Alexandra Palace
28e – UK, Birmingham, O2 Academy 1
29e – UK, Hull, Bonus Arena
31e – UK, Edinburgh, O2 Academy

NOVEMBER
1 – UK, Aberdeen, Music Hall

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “PAOLO NUTINI kondigt UK en Europese tournee aan

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)