Bridgerton producent legt uit waarom seizoen 3 Colin en Penelope zal volgen

Het lijkt erop dat we nog iets langer moeten wachten om Benedict en Sophie te zien.

Bridgerton blijft het gesprek van de dag, ook al is het al bijna twee maanden geleden sinds het debuut van het tweede seizoen. Sinds de dramatisch stomende finale van seizoen 2, vragen fans zich af welk koppel centraal zou staan in seizoen 3. In het weekend werd onthuld dat het komende seizoen zou afwijken van de tijdlijn van de boeken en zich zou richten op Luke Newton’s Colin en Nicola Coughlan’s Penelope. 

In een exclusief interview met Variety heeft Jess Brownell, de nieuwe showrunner van Bridgerton, gesproken over de beslissing om zich te richten op dit specifieke koppel in plaats van op het liefdesleven van Luke Thompson’s Benedict zoals in het derde boek in de serie.

Over die verandering zei Brownell:

 

“We verschillen al een beetje van de boeken omdat we een ensemble serie zijn. De boeken focussen echt op één romantisch koppel per keer en misschien hebben de broers en zussen hier en daar een kleine cameo, maar ze hebben geen volledig verhaal.”

Ze vervolgde met:

 

“Op die manier, ook al draaien we de volgorde van de boeken om, denk ik dat alle mensen die je zou verwachten te zien Benedict, die in boek drie zit, hij zal een vitaal onderdeel zijn van seizoen 3.”

Brownell werd vervolgens gevraagd hoe groot de rol zou zijn van eerdere romantische hoofdrollen als Daphne, Anthony en Kate in Seizoen 3.

“We willen al onze Bridgerton broers en zussen blijven zien.

We hebben het gevoel dat die momenten waarop de hele familie samen is, echt de show maakt en ons allemaal, denk ik, een Bridgerton doet willen zijn,” zei Brownell. 

Ze bevestigde haar antwoord door te zeggen: “Ja, Daphne, Anthony en Kate zullen zeker te zien zijn.

Toen Brownell werd gevraagd of seizoen 4 terug zou gaan naar Benedict of zich zou richten op Eloise, danste ze om een bevestiging heen door te zeggen:

“Dus, weet je, ik denk dat Shonda Rhimes al eerder publiekelijk heeft gezegd dat ze acht seizoenen wil hebben. We hopen het liefdesverhaal van elke broer of zus te kunnen vertellen en ze zullen altijd in elk seizoen voorkomen.”

Brownell sprak ook over hoe seizoen 3 zou verschillen van de eerste twee liefdesverhalen.

“Ik denk aan Colin en Pen als personages die veel komedie in de show brengen. Dus ik denk dat we daar dit seizoen veel mee gaan spelen. Maar ik wil dat uitbalanceren met nogal wat sexiness en romantiek. Ik denk dat dat zo belangrijk is voor de serie,” zei Brownell.

Maar ze vervolgde dat door te zeggen:

 

“We krijgen de kans om dieper met ze te gaan en ze naar meer serieuze kanten te duwen en te zien hoe dat eruit ziet, dus je zult nieuwe, nieuwe niveaus zien.”

De relatie van Colin en Penelope en hun dynamiek binnen de serie zal natuurlijk vorm geven aan de thema’s van Seizoen 3.

Brownell legde uit:

 

“Ik wil niet te veel zeggen, maar in het algemeen spelen we een beetje met het feit dat dit seizoen gaat over twee personages die als het ware uit de schaduw stappen,” zei Brownell plagend.

Ze vervolgde:

 

“Colin, als een derde zoon die een beetje achter de schermen heeft gezeten, en Penelope als Lady Whistledown, die een dubbele identiteit heeft en in haar publieke gezicht, echt op de muur leeft. Dus het kijken naar deze twee stappen in de zon en het vinden van elkaar zal echt de moeite waard zijn.”

Er is veel om naar uit te kijken in het Bridgerton universum en de focus op Colin en Penelope’s relatie voelt als de logische volgende stap voor de hoofdserie. 

Ondanks dat Benedict de belangrijkste focus is in het derde boek, hebben we nog niet echt veel tijd gehad met zijn personage op het scherm. 

Er is genoeg drama te beleven met Colin en Penelope, wiens relatie in beide vorige seizoenen al aan bod is gekomen. 

Het is waarschijnlijk omdat Benedict een sleutelrol zal spelen in Seizoen 3, Bridgerton misschien zijn verhaal aan het opzetten is voor Seizoen 4.

Alleen de tijd zal het leren, maar totdat Seizoen 3 ons de liefde helemaal opnieuw laat herontdekken, kun je de eerste twee seizoenen van Bridgerton nu op Netflix bekijken.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Bridgerton producent legt uit waarom seizoen 3 Colin en Penelope zal volgen

Het lijkt erop dat we nog iets langer moeten wachten om Benedict en Sophie te zien.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)