Gordon Ramsay’s nieuwe kookwedstrijd Food Stars komt naar Fox

De serie zal in 2023 in première gaan

Gordon Ramsay de luidruchtige fantastische chef heeft het druk met zijn nieuwe series. Fox kondigde aan dat het volgende seizoen van Next Level Chef eraan komt, maar ook zijn gloed nieuwe serie Food Stars. Het nieuwe seizoen van Next Level Chef zal zijn debuut maken meteen na de Super Bowl van volgend jaar en de nieuwe serie Gordon Ramsay’s Food Stars naar de zender zal komen.

Next Level Chef ging in januari in première bij Fox en werd snel de nummer 1 entertainment programma. De serie wordt gepresenteerd door Gordon en hij begelijd ook de concurrende cheft naast Nyesha Arrington en Richard Blais.

Next Level Chef heeft drie niveaus, het hoogste niveau laat de deelnemers strijden in een keuken met uitstekende apparatuur. Bij elk niveau lager heeft de apparatuur van de keuken minder kwaliteit.

De keuze van ingrediënten stijgt van kwaliteit, op het hoogste niveau heb je de beste keuze en het laagste niveau moet koken met de ingrediënten die niet gebruikt zijn door de twee hogere niveaus.

Het idee is geïnspireerd op Grodon Ramsay’s overtuiging dat grote getalenteerde koks prachtige gerechten kunnnen bereiden in de beste omstandigheden maar ook de magie die ze kunnen brengen in de slechtste of mindere omstandigheden.

Seizoen 2 van Next Level Chaf zal in première gaan 12 februari 2023.

Gordon Ramsay Food Stars

In de nieuwe serie Food Stars gaat Godon Ramsay op zoek naar het volgende grote talent in eten en drinken. 

De deelnemers zullen aan een serie van uitdagingen onderworpen worden om te testen op drive, toewijding, creativiteit, passie en hun talent.

De winnaar van de serie wordt beloond door een investering van Gordon Ramsay om hun culinaire droom waar te maken.

Beide series worden geproduceerd door Studio Ramsay Global, een productiemaatschappij opgericht door Ramsay en FOX Entertainment, en FOX Alternative Entertainment.

Next Level Chef ziet Ramsay in dienst met Lisa Edwards en Matt Cahoon als uitvoerende producenten. Gordon Ramsay’s Food Stars zal Ramsay als uitvoerend producent zien naast Edwards en Danny Schrader. Schrader is ook showrunner van de compositieserie.

Over de nieuwe serie zei Ramsay het volgende:

 

Het is altijd ongelooflijk belangrijk voor me geweest om de inspanningen van de volgende generatie van buitengewoon culinair talent te ondersteunen en te bevorderen.

GORDON RAMSAY’S FOOD STARS daagt me uit om precies dat te doen, terwijl ik de inzet verhoog met mijn eigen investering en een heel nieuw niveau van mentorschap en uitdaging, waarbij ik diegenen met de vaardigheden en drive om het helemaal tot de top te schoppen, een duwtje in de rug geef.

De toekomst van onze voedingsindustrie is nog nooit zo spannend geweest, en ik kan niet wachten tot het publiek onze zoektocht door het hele land kan volgen terwijl we enkele van de meest ondernemende talenten ontdekken die er zijn.

Bij de aankondiging van de nieuwe serie gaf Rob Wade, President, Alternative Entertainment & Specials, FOX Entertainment, ook een reactie en voegde eraan toe:

Het lanceren van een culinair bedrijf is al uitdagend genoeg. Het uitbouwen tot een succesvolle onderneming is een heel ander beestje.

Gordon heeft beide al vele malen bereikt. Hij is een van ‘s werelds beste chefs en de belichaming van een echte ondernemer.

In deze nieuwe serie zal hij putten uit zijn diepe bron van culinaire vaardigheden, zijn scherp zakelijk inzicht en zijn vermogen om risico’s te nemen om onze deelnemers uit te dagen, te begeleiden en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en zijn volgende protegé te vinden.

GORDON RAMSAY’S FOOD STARS, gevoed door het momentum van NEXT LEVEL CHEF, is de perfecte serie om als volgende uit de startblokken te komen terwijl we Studio Ramsay Global samen verder laten groeien.

Het is duidelijk dat Gordon Ramsay nog lang niet uitgezongen is. Dat zijn drive en inspiratie nog heel hoog is om nieuw kooktalent te vinden en te helpen.

Het is nu wachten op de nieuwe serie om te kijken of ook deze serie een grote hit zal worden!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)