For All Mankind seizoen 3 trailer benadrukt de ruimterace naar Mars

De trailer van For All Mankind seizoen 3 van Apple TV+ toont hoe de ruimtewedloop in 1995 verhit raakt als de Verenigde Staten, Rusland en een privébedrijf naar Mars racen.

De eerste trailer van Apple TV+’s For All Mankind seizoen 3 toont de ruimterace om naar Mars te gaan. For All Mankind is een sciencefiction serie die zich een alternatieve tijdlijn voorstelt waarin de ruimtewedloop nooit is vertraagd, met als gevolg een geheel nieuwe reeks mogelijkheden voor ruimteverkenning. 

De serie is gemaakt door Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi van Battlestar Galactica en heeft Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Wrenn Schmidt, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey W. Johnson, en Coral Peña in de hoofdrol.

For All Mankind seizoen 3

For All Mankind seizoen 1 vestigde een wereld waar de Sovjet-Unie de eerste was om te landen en te lopen op de maan, met de Verenigde Staten achter hen.

Om uiteindelijk de Jamestown maanbasis te vormen, waar veel van het drama zich afspeelt tot ver in seizoen 2.

In seizoen 2 van For All Mankind, dat in 2021 uitkwam, werd Jamestown verder uitgebreid en begon NASA harder te werken om verder te gaan dan de maan.

De spanningen tussen de Russen liepen steeds verder op, tot het punt van een potentiële nucleaire oorlog.

De serie heeft tot nu toe een decennium vooruit gesprongen tussen de seizoenen, en For All Mankind seizoen 3 zal niet anders zijn.

In de eerste trailer voor For All Mankind seizoen 3 (via Apple TV+) wordt onthuld dat de tijdsperiode 1995 is, met de focus op de race naar Mars.

De Verenigde Staten, Rusland, en een particuliere entiteit (vergelijkbaar met Elon Musk’s Space X) zijn allemaal in de race om als eerste op de Rode Planeet te komen, terwijl ze elkaar bij elke stap bevechten, zij het figuurlijk, politiek, of letterlijk.

Edi Gathegi voegt zich als vaste acteur bij de serie en speelt Dev Ayesa, omschreven als “een charismatische visionair die zijn zinnen op de sterren heeft gezet”. Gathegi’s Ayesa is in de trailer te zien als vertegenwoordiger van de particuliere belangen die naar Mars willen, wat de NASA en de Russische astronauten voor een grote uitdaging stelt. Bekijk de trailer hieronder:

For All Mankind seizoenen 1 en 2 balanceerden tussen gebeurtenissen en personages uit het echte leven versus fictieve of alternatieve visies, terwijl ze zich nog steeds afspeelden in een tijdsbestek en technologisch tijdperk dat nauw aansloot bij de tijdlijn van de echte wereld.

De opname van de Jamestown maanbasis was de grootste afwijking van de werkelijke geschiedenis en hielp de serie verder in een sci-fi richting te duwen, in plaats van simpelweg een alternatieve geschiedenisversie.

For All Mankind seizoen 3 zal nog dieper ingaan op dat aspect, volgens Kinneman, die zal terugkeren als Edward Baldwin. Kinnaman zegt dat de serie in het volgende seizoen “stevig in sci-fi gebied” zal zijn, maar gedaan op een “geaarde” manier.

For All Mankind is een solide serie voor Apple TV+, grotendeels geholpen door de cast en de showrunners die het schip besturen, iets spannends en toch provocatiefs bieden.

Alternatieve geschiedenis shows kunnen hit-or-miss zijn, maar For All Mankind lijkt de aandacht van de kijkers te trekken.

Wat meer is, de tijdlijn sprong van een decennium tussen de seizoenen opent een nieuw rijk van mogelijkheden voor de serie als het een seizoen 4 krijgt. 

Het zal interessant zijn om te zien hoe For All Mankind verder springt in de toekomst, veel verder dan wat de astronauten van de aarde nog moeten bereiken, en of het nog steeds als echt aanvoelt of dat het zich richt op pure sci-fi. 

Hoe dan ook, kijkers lijken enthousiast te zijn voor meer, en For All Mankind seizoen 3 lijkt klaar om de hype waar te maken wanneer het debuteert op 10 juni 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)